אחותי הנשואה מובטלת ובאה עם הילדים שלה אלינו. הם עושים רעש ובלאגן. מה לעשות?

דוד בן 15 | כתב את השאלה ב-19/07/18 בשעה 21:50

אחותי הגדולה בת 35 ( נשואה כבר 10 שנים ) יש לה 2 ילדים ואין לי בעיה אם זה אבל היא מובטלת מאז ומתמיד והיא באה כל יום לבית שלנו ( של ההוקרים שלה )
הבעיה היא שהיא לא באה לחצי שעה היא באה אלינו מ 12:00 בבוקר עד לפחות 18:00 נמאס לי מזה הילדים של אחותי עושים בלאגן בכל הבית אין לי שקט ופרטיות
ניסיתי לדבר איתה על זה אבל שום דבר לא עוזר אני כבר לא יודע מה לעשות

עדכון מדוד, שואל השאלה 2018-07-23 02:05:08

תודה רבה
שמור עדכון

מה לעשות

להציג אליה באופן מגעיל אלי כך היא תבין

לסבול בשקט