גיליתי שהוא בגד בי, איך להתגבר?

אנונימית בת 17 | כתבה את השאלה ב-19/07/18 בשעה 18:37

הייתה לי מערכת יחסים של שנה וכמה חודשים, זאת הייתה זוגיות ראשונה, זוגיות עם הרבה ירידות מאשר עליות, לא הייתי מוכנה לקיים יחסי מין למרות שהתייעצתי עם חברות ואפילו עם אמא שלי שטענה שאם אהיה מוכנה אז לא צריכה להיות בעיה, עכשיו ככל הנראה זה הפריע לו, הוא לא לחץ ונתן לי את הזמן שלי ואז שהחלטתי שאני כן מוכנה ושאני סומכת עליו אני מגלה שהוא בגד בי?!?!?!
ומשום מה אני לא כועסת עליו או מחפשת הסברים , אפילו סליחה אני לא רוצה .
קשה לי בלעדיו וכן אני יודעת שהוא בגד בי ושאני צריכה לשנוא אותו אבל אני לא מסוגלת
אני מנסה להמשיך הלאה , אנע יוצאצ למסיבות, מכירה בנים, נהנת מהחיים אבל עדיין
כל גבר שאני נמצאת איתו אנע עושה השוואה ומאז הבגידה עברו חמש חודשים
שזה הרבה , יש לכם אולי עצות של מה לעשות ?
אגב לגבי הבגידה , נפרדנו בטלפון שבור , אמרתי לחברה הכי טובה שלו שהוא בגד בי ושאני לא רוצה קשר אליו ושלא התקרב אלי , ככה שאין לי תשובות לשאלות ואני לא מסוגלת לשלוח לו הודעה כי הוא קיבל ׳בטלפון שבור׳ מילים קשות מצידי ואני לא מסוגלת להיראות את הפנים שלי .
אשמח שתייעצו לי מה כדאי לי לעשות , איך להמשיך ולא לחשוב עליו .

מה לעשות

תמשיכי להכיר אנשים

תדברי איתו