אבא מתעלל בנו, כופה עלינו לשרת אותו. אמא לא רוצה שהוא יכנס לכלא. מה לעשות?

דנה בת 15 | כתבה את השאלה ב-16/07/18 בשעה 22:06

אבא שלי בן אדם מאוד קשה, הייתה לו ילדות לא הכי טובה וההורים שלו לא היו "חמים".
הוא ממש מתעלל בנו ושולל לנו צרכים בסיסיים כמו למשל יציאה החוצה, כל הזמן משפיל , מזלזל, מוריד את הבטחון שלי ושל שאר האחים שלי ושל אמא שלי.
בעבר הייתה אלימות כלפינו במיוחד כלפי אמא שלי עירבנו את המשטרה פעם אחת כשזה הגיע למשהו רציני אבל אמא שלי התחרטה וביטלה הכל ועשתה הכל כדי שהוא לא יכנס לכלא, כעת הוא עושה עבודות שירות בלבד ואפילו לא מבין מה הוא עשה לא בסדר. מגיל קטן אני ואחים שלי סובלים מתלונות ושהכל לא טוב לו ושאנחנו לא מספיק טובים בשבילו, אח שלי בן 18והוא לא נותן לו חיי חברה כמו נער רגיל כל הזמן משפיל אותו אומר לו שלא יצא ממנו כלום שהוא יהיה ברחוב ועוד אמירות מזעזעות (כמובן שזה עושה משהו בפנים ופוגע בו ), שלא נדבר עליי שלא נותן לי לצאת אחרי 8 בערב וגם אם אני אצא זה כולל שיחות בלתי פוסקות שזה עבר מעבר לדאגה, כופה עליי לשרת אותו וחושב שהוא סוג של מלך. כל הזמן מוריד לנו את הבטחון אומר לנו מה ללבוש מה לעשות הכל פשוט הכל , אחרי כמה פעמים שפשוט לא יכולנו יותר אמא שלי רצתה להתגרש ממנו יותר מ5 פעמים רק שהיא לא באמת עשתה עם זה משהו והתחרטה בדקה שהוא דיבר איתה ברגוע ו"שטף לה את המוח". אחי כל הזמן בורח מהבית כי באמת ההתנהגות של אבא שלי בלתי נסבלת זה פשוט סבל 24/7
מה אתם מציעים לי לעשות? מפחדת לערב את המשטרה/רווחה כי תבינו אותי אני לא רוצה לעשות לאמא שלי רע כי גם ככה היא כל היום לחוצה ועצבנית ולא רוצה להעמיס עלייה עוד...

מה לעשות?

לברוח מהבית ולחיות אצל חברה

ללחוץ על אמא שלי להתגרש

לא לעשות כלום

להזמין לו משטרה