אני מבולבלת מהקשר אחרי חצי שנה. מרגישה שזה לא הולך להחזיק וגם חוששת לבגידה מצידו, מה לעשות?

Lali בת 20 | כתבה את השאלה ב-15/07/18 בשעה 17:44

אני יוצאת עם מישהו כבר חצי שנה.אני תכף בת 20, חיילת, והוא בן 24 לומד בתקופות מסוימות ועובד בתקופות אחרות. הוא הכיר אותי למשפחה שלו ולחברים שלו ותמיד אמר לי לבוא אליו לשבתות ובאמת הכיר ביננו, הדבר היחיד שקצת הפריע לי בהתחלה זה שהוא בן אדם שלא מדבר הרבה, אבל זה לא שאין לו מה להגיד. זו מערכת יחסים ראשונה שלו, אח שלו הקטן כבר התחתן והוא יותר חברותי ממנו..אני אחת שאוהבת לדבר ובמיוחד בזוגיות לשמוע איך עבר היום, מה עשה ולשתף גם לגביי עצמי..אין ביננו הרבה שיחות כאלה, רק כשנפגשים אולי יותר..אבל זה לא שהוא לא תומך בי.הבעיות הרציניות צצו לאחרונה, הייתה לנו פשוט דעיכה בקשר, שני הדברים שממש הפריעו לי זה שהוא לא רוצה לבוא לבית שלי, הוא מאוד קרוב למשפחה שלו אבל תמיד נמנע מלבוא אליי ופעם אחת מול ההורים שלו אמר שלא זורם לו לבוא אליי,שזה כבר עניין של כבוד..עד ששאלתי אותו הוא אמר שהוא לא אוהב ושאני לוחצת אבל כשהפסקתי לבוא אליו הוא פתאום שאל אם הוא יכול לבוא אליי כדי שבסוף אלך אליו..הדבר השני היה סוג של משהו שהתחיל בינו לבין מישהי מהלימודים שלו..הוא התעניין בה וקצת החמיא והציע להקפיץ אותה לאנשהו, עכשיו אין לי בעיה עם ידידות אבל ברור שיש שם מעבר..ואני גיליתי על כל הדבר הזה בטעות, הוא התעצבן שראיתי חו את הפאלפון וטמר שזו חדירה לפרטיות..אמרתי לו צודק לא צריך לראות אחד לשני אבל אמון יותר חשוב, הוא אמר שאין בינהם כלום והוא אוהב אותי אבל לדעתי היה שם משהו בקטנה, הוא גם התעניין בה..דרשתי לראות אותה והוא אמר בהמשך אולי, אבל אמר שהוא רוצה להישאר איתה בקשר ולהגדיל את מעגל החברים שלו..התרחקתי ממנו קצת בגלל המצב והוא הראה התעניינות בי..חוץ מזה אני באה מבית קצת מתקשה כלכלית והוא מבית אמיד ממש והוא תמיד התחשב בי מבחינת הוצאות ונסיעות וכו', הוא מאוד משקיע כי הוא יודע שזה לא ביכולת שלי אבל מידי פעם כשיכלתי הייתי מפתיעה בדברים, מזמינה, קונה לו וכו..למרות שבזמן האחרון הוא אומר שהוא במינוס של אלפי שקלים(לא בגללי), הוא כן בן אדם חם שזה חשוב לי, הוא כן מקשיב..אבל לחיים אני מאוד מתלבטת, לא שאני הולכת להתחתן עכשיו אבל אני כן רוצה מישהו לחיים אולי ולא לבזבז את הזמן שלי..אני לא מצליחה להגיע להחלטה. ממש מבולבלת..מה אפשר לעשות?