אני מרגיש פתטי, אני עלוב ופתטי,יש לי חברים שכל אחד מהם פגע בי

אני עלוב בן 19 | כתב את השאלה ב-14/07/18 בשעה 15:38

אהלן ,

אני עלוב ופתטי,יש לי חברים שכל אחד מהם פגע בי ,אני לא אוהב את עצמי,מרגיש ריקנות מעצמי, מרגיש מכוער, אני ילדותי ,אני מכבד אנשים ומשתדל לרצות אותם
,אני אדם משעמם, אני אפילו לא אוהב את המשפחה שלי מצד אבא שלי אני מרגיש שהם שונאים אותי ולא מראים לי את זה והם סתם נחמדים אלי ,אני מקנא באנשים שיותר יפים ממני , אני מרגיש שכולם נגדי=למשל בספורט הייתי נבחר אחרולין לקבוצה שזה היה גורם לי תסכול והיה פעם שממש פגע בי שחבר שלי בחר קבוצות ולא בחר בי ונשארתי אחרון ובסופו של דבר סלחתי לו שממש התבאסתי העצמי.
אני מרגיש שלוקחים אותי כמובן מאליו כולם, בכיתה בשעת חינוך נשברתי ופרקתי להם שאני מרגיש לבד ומרגיש מוזר מעצמי והם תמכו בי ואמרו אנחנו אוהבים אותך והמחנכת אמרה לי שאני אמיץ ואני האדם הכי פחדן שיש והם גם אמרו תמיד נהיה איתך ובסוף מה קרה למחרת הכל חזר כרגיל .... אני הייתי בדד והם לא שמו עלי
כמה מפתיע?

כשהייתי עובר בחצר של בית ספר אני חושב שהיו מדברים עלי ראיתי פרצופים שמתסכלים עלי במבט מגעיל ותוקפני .

אני לא מכיר את עצמי יותר יש לי בחילה מעצמי ,אומרים לי שאני אדם עם נשמה טובה ואני לא מאמין לזה אני מרגיש שאני רוצה לשים סוף לעצמי.
הדבר שאני הכי אוהב בעצמי זה העיניים יש לי כחול.

אני מתחיל פרק זמן אחר בחיים שלי הצב"א....
ואשמח לדעת שתגידו לי איך לאהוב את עצמי ולמצוא את עצמי מחדש

בידידות אני.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"