היועצת תפסה אותי ברגע מביך ועכשיו אני צריכה להתייעץ איתה בנוגע להריון, מה לעשות?

ליאור בת 16 | כתבה את השאלה ב-10/07/18 בשעה 19:42

אז ככה אני בכיתה יא והיה לנו מסע לפולין לא מזמן (לקראת החופש הגדול). בבוקר השני שם המחנכת שלי שהיא גם היועצת של השכבה ראתה אותי מוקדם בבוקר יוצאת מהחדר של חבר שלי שאני איתו כבר יותר מחצי שנה ועשתה לי פרצוף כזה מאוכזב, עכשיו היא המחנכת שלי ואנחנו מאוד פתוחות והיא כמו אמא שניה בשבילי אבל היא לא ידעה שיש לי חבר והיא ראתה מאיזה חדר אני יוצאת.
מפה לשם כנראה שנכנסתי להריון באותו יום כי הקונדום נקרע, ולא היה לי איך להשיג פוסטינור או כדור כלשהו. (יש לציין שאני לא נוטלת גלולות). אני לא יודעת למי לפנות והחברות שהתיעצתי איתן אמרו לי שהכי כדאי לי להתיעץ איתה כי אנחנו מאוד קרובות וגם כי היא חייבת לא להגיד כלום למשפחה שלי.. והיא יכולה לעזור לי ואני בטוחה בזה כי היא באמת הבן אדם היחיד שנוח לי לשתף ולהוועץ איתו.. הבעיה היא שאני והיא לא ממש מדברות מאז התקרית בפולין.. מה לעשות?

לדבר איתה?

כן

לא

אחר (פרטו בתגובות בבקשה)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"