לא מרגיש מסופק בעבודה והביטחון העצמי שלי נפגע מה לעשות

ע בן 22 | כתב את השאלה ב-11/07/18 בשעה 12:50

היי, השתחררתי לפני קצת יותר מחצי שנה מהצבא, בצבא הביטחון העצמי שלי עלה מאוד, מילד ביישן ומופנם הגעתי למצב שאני בטוח בעצמי, אוהב את עצמי, לא מתבייש לדבר ולהגיד את דעתי, מתחבר עם כולם די בקלות, הצבא לא הייתה תקופה קלה אבל תמיד התחברתי לכולם והיו לי המון חברים וחברות בבסיס, וכולם אהבו אותי
השתחררתי וקיבלתי כאפה, נשבעתי לעצמי שבאזרחות אני לא אכנס לשגרה ולא אהיה במקום שלא עושה לי טוב אבל הגעתי לבדיוק אותו מצב, בצבא לא רציתי לקום בבוקר וללכת לבסיס כי זה הכניס אותי לדיכאון (למרות שכן היו לי חברים שם וצחוקים וכו') ועכשיו באזרחות כל פעם שאני צריך ללכת לעבודה יש לי *בדיוק* אותה הרגשה, של מועקה ושל חוסר חשק, עבודה זה לא כמו צבא ואני תמיד יכול להתפטר אבל אני מאוד זקוק לכסף כי להורים שלי אין לתת לי ליציאות או לחסכונות או לימודים, לכן אני חייב לעבוד, אני גר בעיר מאוד קטנה עם מעט מאוד מקומות עבודה ואין לי רכב משלי ולא יכול לעבוד מחוץ לעיר, במזל מצאתי את העבודה הנוכחית שלי, אמרתי לעצמי שאחפש עבודה אחרת וכשאמצא אתפטר, אבל אין לי חשק ללכת ולחפש עבודה אחרת כי אני מדוכא כל היום מהעבודה ועייף אחרי העבודה
בנוסף כמה שניסיתי להתחבר לאנשים בעבודה אני פשוט לא מצליח, בצבא זה היה כל כך קל, התחברתי בקלות וכולם אהבו אותי, ועכשיו כאילו חזרתי לאותו מצב של פעם והביטחון העצמי שלי הולך ודועך, כולם מזלזלים בי או מסתלבטים עלי או לא מדברים איתי ואפילו הבוס מזלזל בי, אפילו שמעתי אותו מרכל עלי עם עובד אחר אבל לא אמרתי כלום
אני לא יכול להתפטר כי אני חייב את הכסף, ולחפש עבודה אחרת יקח לי מלא זמן כי בקושי יש מקומות עבודה במקום שאני גר בו, אני מרגיש שאני הולך ונובל, מה לעשות?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"