האם לשלוח הודעה או לוותר?

מבולבלת בת 22 | כתבה את השאלה ב-05/07/18 בשעה 17:26

טוב קצת מצחיק, אבל יאלה בוא נראה מה תגידו!
היה לי איזה קטע עם מישהו לפני שנה וקצת. הכרנו הרבה זמן לפני שקרה משהו, אבל היינו סתם ידידם ובחיים לא חשבתי על זה. מתישהו יצא לנו לבלות ביחד ופתאום התחלתי לפתח אליו רגשות. לקח הרבה זמן, בגלל נסיבות החיים, עד שממש נפגשנו שוב. חשוב להגיד גם שלמרות שהוא עשה סימנים של רוצה וגם קצת יזם, הייתה פה לא מעט דחיפה מהצד שלי. בדיעבד גיליתי גם שהוא חשב על החיבור הזה המון לפני! (קיצור, הבחור לא יוזם)
אז נפגשנו פעם אחת והתחיל סוג של קשר, שלי הרגיש טוב יחסית, אבל מהרגע הראשון ראיתי שיש בו איזו הססנות שלא ידעתי להסביר (זה קצת עיצבן אותי אפילו). ובאמת אחרי שלושה שבועות הוא אמר שזה לא מתאים לו. באסה, אבל מובן. יצא פראייר ;)
מאז, כאמור, עברה שנה. לא דיברנו, הרבה השתנה, יצאתי למיליון דייטים אבל לא הרגשתי שוב את מה שהרגשתי אליו.
ואז נפגשנו שוב, במקרה, באיזה אירוע. הייתי מנומסת והכל טוב, אמרנו היי והכל קול. אבל לאורך הערב שוב ניצתו לי כל הרגשות, וגם היה לי נדמה שהוא מסתכל קצת עלי. לקראת הסוף הוא פשוט בא ודיבר איתי, ונשאר די הרבה זמן לידי, חיבק אותי כזה כמה פעמים. וזהו!
עכשיו מהצד שלי אני ממש מרגישה חיבור, בחיים לא הרגשתי ככה למישהו ואני באמת חושבת שמשהו פה מתאים. אבל לא ברור לי מה הוא חושב!
והדילמה- האם לשלוח לו הודעה וליזום שיחה למרות שהוא אמר לפני שנה שהוא לא מעוניין, או שפשוט לראות אם הוא יוצר קשר ואם לא אז לנסות להתגבר על הרגשות ולעבור הלאה?