אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

יהודיה שיוצאת עם ערבי, לגיטימי? הוא לא יחטוף אותי

מישל בת 18 | כתבה את השאלה ב-29/06/18 בשעה 20:08

היי לכולם.
לפני שאתם קופצים לספר לי על הסכנות שטמונות בדבר, לזלזל באינטיליגנציה שלי ואפילו להגיד מילות גנאי, אשמח אם תקראו קודם ותפתחו את הלב והראש.
הכרתי ערבי מוסלמי מעיר גדולה בשכונה ערבית וממשפחה מכובדת ומתונה יחסית, הוא גדול ממני ב3 שנים ושנינו אתאיסטים לגמרי עם ראש פתוח שאוהבים לבלות ולהנות.
יצא מצב ששנינו מאוד נמשכים אחד לשניה, לא צפיתי דבר כזה מראש, אבל אני גם לא מקטלגת בן אדם לפי השתייכות לאומנית ודתית, אלא מסתכלת עליו בתור בן אדם- ורואה שלשנינו יש הרבה מן המשותף וכימיה מאוד מיוחדת שאני אישית לא נתקלתי בה.
פעם ראשונה בחיי שאני חווה משיכה הדדית.
לאחרונה דיברנו על המצב והוא אמר שהוא רוצה להתקדם ושבשלבים נגדיר את עצמנו כזוג, מבחינת ההרגשה שלי אני רואה אותו כבן זוג פוטנציאלי מעולה, מעבר למשיכה הגדולה יש בו תכונות שחיפשתי הרבה ולא מצאתי, ומדליק אותי שהוא גם לא אובססיבי אבל מראה בי עניין.
לא משנה, בכל אופן, אשמח לדעתכם אם אפשר להכנס לקשר כזה (כמובן שרצוי שלא, אבל אם קרה הדבר..)
אוסיף כי אין סיכוי שהוא יחטוף אותי לכפרים ובבקשה תחסכו מניפולציות ואפילו סיפורים אישיים, בבקשה בלי דמגוגיה בגרוש ובבקשה בלי לנסות לשכנע שהמון יהודיות הרגישו בדיוק כמוני ונכלאו בכפרים בתנאים מכפירים.
עשו לי טובה, היצמדו לעניין ודמיינו אותו בבקשה כמו כל יהודי נורמטיבי צעיר.
העניין העיקרי הוא שאני בטוחה שהמשפחה והסביבה לא יקבלו את הקשר בידיים חובקות אלא לבטח יהיו ביקורות רבות ואפילו יש שינסו להפריד בינינו. אני מודעת לבעיה שבקשר כזה אבל אני כבר מרגישה ואני לא רוצה להפסיק.
נ.ב: יש לו שם ומבטא ערבי, ככה שאי אפשר להסתיר את ההשתייכות.

עדכון ממישל, שואלת השאלה 2018-06-30 14:15:16

לכל מי שרושם שהוא עדיין מוסלמי, אז לא הוא לא מגדיר את עצמו כמוסלמי, הוא נגד דת, לא חוגג שום חג וממש לא מתחבר למסורת ולתרבות. יש לו אופי יותר אשכנזי מאשכנזי
שמור עדכון

אחרי שקראתי את מה שכתבת...

זה לגיטימי, תמשיכו לצאת

שחררי ממנו

האהבה מנצחת