איך להתקבל ליחידת הכלבנות של חייל האוויר?

נועה בת 17 | כתבה את השאלה ב-01/07/18 בשעה 11:32

היי
אוקיי אז ככה, לפני כשנה התחלתי לחקור על התפקידים בצהל. להפתעתי מצאתי שאכן קיים תפקיד כלבנית אשר לא לוקח חלק בעוקץ. זוהי יחידת הכלבנות של חייל האוויר.
אני יכולה להעיד על עצמי שאני נורא אוהבת כלבים, ומעבר לכך, זו לא רק סתם אהבה, אני מסייעת לכלבים, משמשת כאומנה, ממנת טיפולים לחתולים ולכלבי רחוב חסרי ישע, אוהבת ומחבקת עד אין סוף.
בנוסף לאהבה לחיות, אני חברותית, אחראית, עם ראש על הכתפיים, יודעת לעמוד בפני קהל ומעולה בניהול יחסים.
חקרתי לעומק על היחידה והתפקיד, ולפי מה שהבנתי מחיילים אשר משרתים ביחידה, צריך לבקש טירונות כלל צהלית של חייל האוויר ממיטב ורק לאחר מכן לעבור דרך קצין מיון.
אך זהו דבר לא פשוט. שלחתי מכתבים למיטב, מיילים, פקסים ואף הודעות בפייסבוק, בנוגע לרצון העז שלי להתקבל לתפקיד.
עד כה, הם טיפלו בבקשה אחת ולאחר חודש של המתנה קיבלתי תשובה שלילית..
אני לא יודעת מה לעשות.. להמשיך להילחם? לוותר ולהילחם על תפקיד שיותר קל להתקבל אליו? (עדיפות שניה היא מדאגית)
אני מפחדת שבסופו של דבר אני אתן מעצמי שנתיים בתפקיד שאני לא אוהבת וכל מה שאזכור מהשירות הצבאי שלי זה שביזות ודיכאון.. אשמח לעזרתכם

נועה צירפה תמונה לשאלתה:

מה עליי לעשות?

להילחם על התפקיד

לוותר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"