מה לעשות עם 100 אלף שקל שחסכתי? (משוחרר צעיר)

בקרוב סטודנט בן 22 | כתב את השאלה ב-27/06/18 בשעה 13:29

אהלן,
מאז גיל מאוד צעיר אני עובד קשה. תוך כדי התיכון, הצבא, ועכשיו כשאני משוחרר אני עובד המון.
לא עשיתי טיול, העדפתי לחסוך.
אני מתחיל לימודים באוניברסיטה בתל אביב ואני בא מהצפון הרחוק.
הצלחתי לחסוך 130 אלף שקל בינתיים, מניח שעד הלימודים אחסוך עוד 10 אלף.
אני מתכנן לשים בצד 100 אלף שקל.
השאלה - מה לעשות איתם? הרי אין ריביות בבנק בסוגי פיקדונות ואני מפחד להשקיע אותם איפה שהוא...
מה לעשות? מה יהיה הכי חכם?

מה לעשות עם הכסף?

לשים 100 אלף בפיקדון ולא לגעת בהם עד סוף התואר

להשקיע אותם (נא לפרט במה)

אחר (נא לפרט בתגובות!)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "פיננסי וכלכלה"