בזוגיות וממשיך לדמיין את האקסית. זה נורמלי?

נור בן 27 | כתב את השאלה ב-27/06/18 בשעה 10:15

אני יוצא עם מישהי כבר תקופה, ואני שם לב שלפעמים כשאני אומר דברים או נזכר בדברים אני מדמיין את האקסית, הכוונה, אני מדבר לפעמים באותו סלנג שהייתי מדבר עם האקסית. לפעמים אני גם מדמיין אותה.

הבעיה היא שזה היה לפני שנתיים ואני מן הסתם התגברתי עליה לפני המון זמן ואני שמח שהקשר הזה נגמר, אבל תמיד איכשהוא אני נזכר בה. יצאתי עם הרבה בנות בחיים אבל היא הייתה התקופה הכי ארוכה (כמה שנים). היה לי קטע לאורך כל השנים תמיד להסתכל בפייסבוק או באינסטגרם של האקסיות סתם בשביל לראות מה איתם עכשיו. בחיים לא התביישתי בזה כי אני כן חושב שזה נחמד מדי פעם לראות אנשים שפעם אהבת ואיך הם מסתדרים עכשיו בחיים.

אני כבר מזמן לא אוהב אותה וקרו לי כל כך הרבה דברים בחיים בזמן הזה. עוד הספקתי לצאת עם עוד מישהי לפני הנוכחית ואני ממש מקווה שזה יצליח כי אני באמת אוהב את לאן שזה הולך.

אני כמובן לא בא להתייעץ במה לעשות, אלא לשאול האם זה נורמלי שזה קורה לי?
זה לא משפיע עלי לרעה או דבר כזה, זה פשוט גורם לי לתהות למה זה קורה. אולי יש את זה לעוד אנשים?

זה נורמלי?

כן, זכרונות, אולי אושר שפעם הרגשתי קורה לי שוב פעם

לא

אתה מתגעגע לאקסית