טיפול בהיפנוזה יעזור לי לרדת במשקל?

עוד אחד בן 23 | כתב את השאלה ב-25/06/18 בשעה 20:32

אז ככה, כל החיים אני מתמודד עם עודף משקל רב והפרעות אכילה בלתי נשלטות , כל פעם שניסיתי לשנות לאורח חיים בריא לא הצלחתי להחזיק מעמד וכל פעם חזרתי לסורי..

בימים האחרונים נחשפתי לכוח הרב שיש להיפנוזה במיוחד לפן הרפואי שלה , אך קיים בי חשש שבגלל האופי הבעייתי והסקפטי שלי אני לא בר טיפול באופן זה..
יש לי גם קושי להתמיד בספורט עקב הרגשת אי נוחות רבה מלהתעמל ליד אנשים..

תמיד אומרים שהכל בראש וצריך פשוט לשחרר אבל אני לא מצליח וביינתים המשקל לא יורד ועם הזמן יתחילו הבעיות..

רציתי לדעת אם יש מישהו שעשה טיפול כזה בנושא הפרעות אכילה והיה מוגדר obese וזה כן הווה לפתרון בסוגיית האוכל והספורט..

ואשמח לשמוע עצות בנושא , מבחינת עלויות זה יעלה לי כחבר בקופת חולים כ1800 שקל ל15 מפגשים

האם היפנוזה זה פתרון?

כן זה כלי שעובד

לא , בזבוז זמן וכסף

אחר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"