המשפחה עושה לי את המוות, מה לעשות?

אני בת 24 | כתבה את השאלה ב-24/06/18 בשעה 14:14

היי רציתי לשתף לגבי עניין שנורא מציק לי ואני לא ממש יודעת איך להתמודד איתו
ההורים שלי גרושים מאז שהייתי בת חמש אמא שלי לקחה את זה די קשה ובתור ילדה תמיד הייתה מקללת אותי ומרביצה לי היא הייתה קוראת לי זונה ושרמוטה מאחלת לי כל מיני דברים
אחותי הקטנה כל הזמן סוג של מסכסכת ביני לבין אמא שלי ונורא קשה לי לחיות כבר בבית הזה.
לאמא שלי יש מחלה עם ניקיון וכל פירור או כל דבר הכי קטן היא מתחילה לקלל ולצעוק או כל דבר שאני עושה ומתנגש עם התפיסה שלה היא מתחילה לרדת עליי ולבקר אותי בצרחות וקללות אני מרגישה שאני כבר לא יכולה יותר ואפילו לשמוע אותה מעצבן אותי מרגישה שעדיין יש לי סוג של כעס כלפיה על מה שהיה ונורא קשה לי לכבד אותה המון פעמים ולפעמים לא יכולה בכלל להקשיב לה
אחותי הקטנה תמיד סוג של מנצלת רגעים כאלו ומנסה לסכסך אני תמיד מרגישה ממנה שהיא סוג של כועסת עליי ומנסה לנקום כביכול בי כי היא מרגישה שההורים אהבו אותי יותר זה מתבטא בזה שיש לה פתאום התפרצויות זעם כלפיי וכל פעם שאני מדברת איתה היא אומרת לי טוב טוב יאללה סתמי ופוגעת בי תמיד לא משנה מה אני עושה היא מלשינה עליי לאמא שלי ומחממת את האווירה תמיד לאורך השנים שההורים היו מדברים עליי היא הייתה אומרת טוב מספיק לדבר כבר עליה ועוד אני תמיד ניסיתי להתחבר אליה ולעזור לה אבל ההרגשה שההתקרבות היא רק מהכיוון שלי תמיד שהיא הייתה עושה משהו לא בסדר הייתי מכפה עליה ועוזרת לה תמיד הייתי מציעה לה שנצא קצת לבלות ושאני אשלם ותמיד היא סיננה אותי ברגע האחרון ועוד
אחותי מאוד ערמומית והרבה פעמים שאני מדברת היא אומרת לי לסתום ושהיא לא סובלת אותי ועוד ואז היא מתרצת את זה כי הפרעתי לה לראות סרט למרות שזה לא היה בכלל המקרה ואמא שלי מאמינה לה ובכל הריבים תמיד באה לצד שלה
כבר נימאס לי אני מרגישה מפורקת מכל זה
שכירת דירה היא לא אופציה מבחינתי כרגע אני סטודנטית
לא יודעת איך להתרחק מעל זה
מה לפי דעתכם אני צריכה לעשות

האם הכעס שלי הוא מוצדק

לגמרי

הכי לא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"