עשיתי ניתוח אף ונולדתי מחדש לחיים עצובים, מה לעשות? אני לא יכולה להשאר ככה

מיוסרת בת 25 | כתבה את השאלה ב-24/06/18 בשעה 14:06

אני כותבת לכם מתוך יאוש שלא ניתן להסביר אותו במילים.
עברתי ניתוח אף אסתטי לפני כמעט שנה וחצי. מאז, החיים שלי השתנו במאה שמונים מעלות. הייתי בחורה מאוד יפה לפני הניתוח, לכל הדעות, התחילו איתי בכל מקום עבודה שהייתי בו, קיבלתי פידבקים חיוביים מבנים ומבנות, אפילו ברחוב, ידעתי שאני נראית טוב מאוד אבל הפריעה לי קצת העצם שהייתה לי באף. לכן, ברוב עקשנותי, על אף שכולם אמרו לי שלא לעשות ניתוח, כי האף שלי בסדר, עשיתי אותו. מאז, החיים שלי לא אותם חיים. אני נראית רע מאז, לא יפה בכלל, אנשים לא מעיפים מבט אליי אפילו, פתאום כבר אף אחד לא מחמיא לי יותר, ואני מרגישה נורא ואיום. נכנסתי לדיכאון עמוק וניסיתי כל טיפול אפשרי כדי לחזור לעצמי, אבל כלום לא עוזר, אני מסתכלת במראה ומרגישה ייאוש ותסכול ברמות שאני באמת לא יכולה להסביר. כל הנשיות שלי הלכה. אני נראית היום רע., אני מתביישת ללכת ברחוב ושיראו אותי אנשים שמכירים אותי. חזרתי למנתח והוא לא מוכן לעשות לי ניתוח נוסף.
אני מאוד מפחדת מניתוח נוסף כי זה סיכון גדול יותר. אבל אני גם לא יכולה להשאר ככה, אני בחיים לא אשלים עם עצמי. מה עושים? מה הייתם עושים במקומי? בבקשה תעזרו לי. אני מיואשת.

לעשות ניתוח ולקחת סיכון עצום?

ללא ספק כן

תשארי ככה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"