האם היא אמינה או שהיה הקטע עם הידיד שלה? מי יזהה...

אלמוג בן 29 | כתב את השאלה ב-22/06/18 בשעה 09:55

שלום לכולם,
אני יוצא עם בחורה מזה 8 חודשים, במהלך ה8 חודשים תפסתי אותה על שקרים קטנים או בחלקם כפי שמגדירה - לבנים..
לאחרונה יש משהו שממש מעסיק אותי ולא נותן לי נחת.
הבחורה מעשנת גראס לעיתים קרובות והספק שהיה לה, עד לא מזמן, היה ידיד טוב שלה מפעם, אותו ידיד עבד איתה בעבודה הקודמת והמשיך לספק לה חומר גם במהלך הזוגיות שלנו.
לפני שבועיים רציתי לבדוק מה טיב היחסים בינהם וראיתי הודעות מלפני הקשר שמעט זעזעו אותי.. היא הייתה נפגשת איתו בשירותים של מקום העבודה ושם היו עושים את העסקה. כששאלתי אותה מזה ההודעות האלה איתו הדבר הראשון שיצא לה זה "זה היה לפני הקשר שלנו" ואז כששאלתי האם היה בינהם משהו מיני היא שללה על הסף ואמרה "הוא רק היה נכנס לתא כדי לבצע את החילוק ואני הייתי מחכה לו בחוץ - לה היה ביננו כלום".
אני רוצה לצטט את ההודעות בינהם ותגידו לי מה אתם חושבים -
התכתבות ראשונה -

בת הזוג : "עד מתי אתה היום?"
הספק (ד') : "4 מאמי"
בת הזוג : "מעולה גם אני"
כעבור שעה וחצי
בת הזוג : "אני הולכת עכשיו חיים שלי"
בת הזוג : מקליטה משהו בוואצפ
בת הזוג: "אני דקה עולה בוא לשירותים"
בת הזוג: "ד' יפה שלי אני פה"
בת הזוג: "בוא לשירותים"
בת הזוג: "נו"
בת הזוג: "חחחחח אני חייבת לעוף מפה"

התכתבות נוספת -
בת הזוג: "מסיימת ב6 ואתה?"
הספק: "ממ אמור ב7 ללכת"
בת הזוג: "מעולה אז אני יבוא וניצא לשירותים לסגירה משהו"
בת הזוג: "אש עליך" 3 אימוג'י עם לבבות בעיניים
הספק: "באהבה" עם לב
בת הזוג: "חולה עליך" עם שפתיים"
הספק: שולח אימוג'י עם ריר בצד הפה

אציין שזה קרה עוד הרבה הייתה שולחת לו "יפה שלי, חיים שלי, אהובי, חיימי, יפיופי, נסיך" ועוד.. גם במהלך הקשר שלנו הייתה שולחת לו "נשמהה" ואז בהודעה נוספת "שליייייייי" מין הקדשה כזאת שלא ברורה לי.

לפני שבועיים היא הייתה צריכה ללכת לקחת ממנו את החומר והם נפגשים בחניון אחורי של בניין משרדים, כשאמרתי לה "בואי אני אקפיץ אותך" אז היא אמרה ש"אין צורך" ואז כשהתעקשתי היא אמרה "טוב אבל תחכה בחוץ" ואז נדלקה לי נורה אדומה של למה את רוצה להיות באופן כזה אינטימי איתו..

אציין שההתעסקות בנוגע למה שהיה לפני הקשר הוא בגלל שמרגיש לי שהיא משקרת לי - העניין הוא חוסר הכנות ובנוסף שאם היא הייתה באמת בקטע מיני איתו אז זה מציג לי אותה באור מעט שלילי ואולי בגלל זה היא נמנעת מלספר לי.

אוסיף שהייתה הולכת עם ידידה אליו הביתה והיו יושבים ומעשנים, הייתה מעלה איתו תמונות לפייסבוק ורושמת "אוהבת" עם שפתיים.
כל זה קרה לפני הקשר. מלבד העניין שהיא הייתה נפגשת איתו בחניון של הבניין שזה היה קורה עד לא מזמן.

פרטים נוספים :
שיקרה לי על הדת שלה שזה הסוד הכי גדול שלה שאף אחד לא יודע - גילתה לי בחצי שנה שלנו, אגב לבן הזוג שלה הקודם היא לא סיפרה את זה והייתה איתו כמה שנים כי הייתה במצוקה.
התעלמה ממני ושיקרה שלא ראתה את ההודעות שלי.
פנתה לסוכן דוגמנות לפני חודש וכששאלתי אותה אם פנתה אליו אמרה שלא - וכשגיליתי לה שאני יודע שפנתה אליו אמרה ששכחה.
ההיסטוריה של האינטרנט במכשיר הנייד שלה - אין כל היסטוריה כאילו היא מוחקת הכל - כששאלתי אותה למה אין היסטוריה אז היא פתאום שמה לב שהיא במצב גלישה של "פרטי"=גלישה בסתר ו"זה כנראה נלחץ לי בטעות מלפני כמה חודשים", הבעיה שגם שעוברים למצב גלישה רגיל ולא מוסתר גם שם אין כל היסטורית גלישה, הכל מחוק - טענה שאין לה מושג למה זה מחוק.

יש לי חשד שאולי היא איתי ממקום תלותי/הישרדותי ולא ממקום של אהבה טהורה.
החיים בבית הורייה לא אפשריים בכלל ומצבה הכלכלי לא מאפשר לה לשכור דירה.

אוסיף שהיא אוהבת תשומת לב, היא מאוד פעילה ברשת החברתית - אינסטגרם/פייסבוק ולעיתים קרובות כאשר מעלה תמונה נכנסת לראות את הפירגונים שהיא מקבלת - כאילו זה מרים אותה. יש פה בעיית ערך עצמי ונזקקות לאישורים מהסביבה והיא גם מודעת לזה.

מה אתם חושבים על כל הסיפור הזה ובעיקר על עניין הידיד שהיה נפגש איתה בשירותים של מקום העבודה ולמה בכלל לעשות את זה אחרי דלת סגורה?

האם הבחורה דוברת אמת

משקרת - זה שקוף

דוברת אמת

אי אפשר לדעת