מפחדת לחזור לאקס אבל מאוד רוצה, מה לעשות?

יעלי בת 28 | כתבה את השאלה ב-21/06/18 בשעה 11:09

היי
אז ככה יש לי אקס שיצאנו לפני 5 שנים . ״נפרדנו״ לראשונה שהוא נסע לדרום אמריקה
לא הצלחנו באמת לנתק קשר אז החלטנו שנשארים יחד למרות שהוא בטיול בזמנו היו לנו מלא חברים משותפים בעבודה שתמיד אמרו כמעט כל יום שהוא בוגד בי בטוח בטיול
בשלב מסוים כבר התחלתי להאמין להם וגם משהו לקראת סוף הטיול שלו הוא השתנה קצת פתאום השיחות טלפון שלנו נהיו משעממות והוא היה מאוד מרוחק
קיצר הוא חזרה ויום לפני הוא נכנס לי לפייסבוק בזמן אני מתכתבת עם מישהו אחר וראה את כל השיחה בלייב
אחרי זה הוא סיפר לי שראה ובגלל זה נפרד ממנו .
כמה ימים אחרי שהוא חזר לארץ הוא סיפר חי שבגד בי
ואז זה פשוט נשאר ככה לא היינו יחד אבל נשארנו בקשר ממש טוב היינו נפגשים ושיחות טלפון והכל כאילו מעולם לא נפרדנו . כעבור כמה שנים אמרתי לו שאני רוצה לנתק קשר כי אני רוצה לצאת עם אחרים והוא הבין ניתקנו קשר למשהו כמו שנה אפילו פחות ושחזרתו לדבר הוא אמר שהוא כן רוצה לחזור אבל הפעם אני הייתי במדינה אחרת ככה שלא רציתי
עכשיו אני חוזרת לארץ ומאוד רוצה לשמוע דעות של אנשים אם כדאי או לא כדאי לחזור ?
אני כל כך מבולבלת ומפחדת שזה עלול להיות טעות אך מצד שני אני עדיין אוהבת אותו

לתת צ'אנס ?

לכי על זה

תברחי ! מהר!