מרגישה שאני לבד שחברות שלי שונאות אותי, לספר להורים שלי?

היי בת 13 | כתבה את השאלה ב-24/06/18 בשעה 16:10

היי אני בת 13 וחצי תכף עולה לכיתה ח…
בזמן האחרון אני מרגישה מאוד לבד שחברות שלי מתחילות לשנוא אותי ושמתחיל להימאס להן ממני…
אני חושבת שזה גם בגלל שאני מכוערת ממש (אין לי בעיה עם איך שאני נראת חוץ מהפרצוף).
זה מרגיש כאילו הן סתם מחפשות סיבות לא להיות חברות שלי.
הן מדברות אליי ממש מגעיל (אני מדברת על 2 בנות) ואומרות שהן מדברות ככה אל גולם ואני רואה שהן לא .. כל הזמן הן מחפשות לריב איתי ושאני אומרת להן שזה לא נעים לי הן ישר מגיבות בצורה לא נעימה..
עוד דבר שאני חושבת שגורם להרבה להתרחק ממני זה שיש לי פשוט התקפים של עצבים לדוגמא אם אני מתעצבנת על חברות שלי אני קצת צועקת אבל עם ההורים שלי זה נורא אני פשוט צורחת פשוט מאבדת שליטה מתחרפנת ואני לא מתכוונת לעשות את זה בכיתה אני ממש לא מרוכזת כל דבר קטן מפריע לי בעין…
אני רוצה לספר הכל להורים שלי או לבקש ללכת לפסיכולוגית אבל אני מתביישת ואני ממש לא אוכל להסתכל להם בעיניים אחרי זה.
כל החברות שלי מחולקות ל3 חברות
1. אלה שמתייחסות אליי דוחה
2. אלה שסתם חברות שלי (שלא באמת יהיו איתי בתוך חברות ממש ממש טובות) וסובלות סביב המגעילות
3. 2 חברות שבתכלס יש להן חברה הכי טובה אז תמיד הן יבחרו בה שאני אצטרך אותן
אני לא יודעת מה לעשות עם זה (העצבים,החוסר ריכוז בכיתה,והחברות) אני לא רוצה להיות לבד אני חושבת שאפילו ההורים שלי לא סובלים אותי אני ממש מגעילה אני מגעילה כבר את עצמי.