ההורים לא מקשיבים לי ולא מנסים לטפל בבעיות האמיתיות בבית, מה לעשות?

מעוצבן בן 15 | כתב את השאלה ב-20/06/18 בשעה 13:27

היי. כבר כמות לא קטנה של זמן ,כמה שנים, שהאחים לא עוזרים בבית, למרות זאת ההורים שלי לא עושים כלום בעניין. אני שאלתי אותם כמה וכמה פעמים למה הם לא עושים להם כלום, אבל הם אמרו לי את המשפט הכי חסר הגיון "אנחנו לא מדברים איתך על האחים כמו שאנחנו לא מדברים עם האחים עליך", למרות שזה השורש של כל הבעיות בבית.
האחים כל הזמן רבים עם ההורים לחמש שניות ואז ההורים פורשים, אבל כשאני רב איתם ומנסה לדבר על הדברים שבאמת מפריעים לי הם אפילו לא מקשיבים או יותר גרוע אומרים שזה לא קשור.
כשההורים שלי כן רבים איתי זה על דברים קטנים ואילו ריבים די גדולים.

אז יש לי כמה שאלות:
1) איך להסביר להורים את הבעיה?
2) איך לשכנע את האחים לעבוד?
3) למה ההורים לא מקשיבים לי?
4) איך לא לרצות לבכות כמעט כל יום?
5) למה ההורים לא מבינים שיש בעיה יותר גדולה בריבים שלנו למרות שאמרתי להם?

למה ההורים לא מדברים איתי על האחים?

אין להם כוח.

ככה הם עשו כל השנים.

יש סיבה טובה ( בבקשה תסבירו למטה)