אין לי חברים. אני מרגישה לבד. לא רוצה לחיות בבדידות כזאת, מה לעשות?

בודדה בת 23 | כתבה את השאלה ב-19/06/18 בשעה 18:39

שלום.. אשמח לשפוך את הלב כאן ואולי לקבל איזו עצה או דעה שקצת תעודד אותי .
באמת שאני מתחילה לכתוב ויש לי דמעות, עד כדי כך אני מרגישה לבד.
בתיכון היו לי כמה חברות בודדות ולא שמרנו על קשר.. הן אף פעם לא היו באמת חברות שלי תמיד זה הרגיש לי שזה בא יותר ממני .. ואיכשהו תמיד הרגשתי שאני צריכה להתאמץ כדי שיהיו לי חיי חברה כלשהם. הייתה לי חברה אחת מאוד טובה שעכשיו גרה בחול היא עברה לשם וזה ממש קשה כי אותה אני באמת אוהבת . מעבר לזה יש לי חברה נוספת שהיא כרגע מוגדרת כחברה היחידה שלי .. הייתה לי עוד אחת אבל מסיבה לא ידועה פשוט ניתקה איתי קשר.. שזה גם מאוד מאוד כואב. וזה המצב שלי כבר תקופה מאוד ארוכה .. משהו תמידי כזה .. אני לא איזו מוזרה או משהו אני בחורה חברותית וכיפית אוהבת לצחוק ולהנות ללכת לרקוד, אבל הבעיה שחוץ מחברה אחת אין לי עם מי לממש את זה , והיא גם לא זמינה תמיד כי יש לה חבר , והיא יודעת שזה המצב שלי אז אני מנסה גם לא כל הזמן "להיתלות" עליה כי גם לה יש חיים. אני עובדת במשרד שהאנשים שם לא צעירים ולא בגילי ומשם קשה לפתח חברויות , ובעיקר קשה לי כי אין לי מעגל חברתי שדרכו אני יכולה להכיר עוד בנות , לא בעבודה ולא בשום מקום אחר זה פשוט מרגיש שאני תקועה ועד שלא אחליף עבודה או אלך ללמוד או משהו כזה אני אשאר במצב הזה. בימים שיש לי חופש אני כמעט לא עושה כלום אני לפעמים יוצאת לקניון רק כדי להרגיש שאני לא נרקבת בבית לבד, בסופשים ממש לעיתים רחוקות יוצא לי לצאת עם החברה שלי אבל רב הפעמים אני רואה פשוט באינסטגרם אנשים יוצאים ומבלים ואוכלת את עצמי.. עכשיו קיץ אז אני גם הולכת לים לבד.. אני אוהבת את זה דווקא, אבל כמובן שהייתי מעדיפה ללכת עם חברה .. זה דיי מכניס אותי לדיכאון עצם הידיעה והעובדה בעצם שכמו שחיי מתנהלים עכשיו .. אין לי שום סיכוי לצאת מהבור הזה .. ואני כבר בת 23 זה לא חיי תיכון או משהו שלכולם קשה , אני אף פעם לא הייתי בחורה שזה היה בא לה בקלות עם מלא חברות ואני כל הזמן חושבת שהיה יכול להיות לי כל כך הרבה יותר קל אם היו לי 3 4 חברות .. ואני לא רוצה לבלות את המשך החיים שלי בכזאת בדידות . זה גם משהו מביך להתמודד איתו בהיכרויות עם גברים כי תמיד מגיע נושא של איפה מבלים וחברים וכו וזה כל כך מביך לא להיות מסוגלת לדבר על חיי החברה שלי כי פשוט אין לי, וזה נראה ממש רע לדעתי מהצד מישהי שפשוט אין לה חברות .. גורם להרגיש שמשהו לא בסדר שם ..
זהו בערך נורא קשה לי .. מעריכה מי שקרא עד הסוף ואשמח לשמוע דעות או עצות או משהו... תודה ...

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"