בת 18, יוצאת עם בן 24 - ההורים מנסים להפריד, להילחם על הקשר או לוותר?

אנונימית בת 18 | כתבה את השאלה ב-19/06/18 בשעה 14:49

שלום לכולם,
אני בת 18 ויש לי חבר כבר המון זמן (שנה וחצי בערך) בסתר. הוא בן 24.
חווינו פרידה במהלך הקשר ובמהלכה סיפרתי להורים שלי הכל מתוך כאב רב וצער. ממש בכיתי להם.
חזרנו לפני 4 חודשים ועד עכשיו נהלנו קשר בסתר, אבל החלטתי אתמול שאני לא מסוגלת יותר להסתיר וסיפרתי להורים- והם קיבלו את זה ממש ממש רע.
לטענתם הוא מבוגר ממני ב6 שנים ואני רק מתחילה את החיים, הם סבורים שהוא יפגע בי ושעדיף לי למצוא מישהו אחר.
אני לא יכולה לאהוב אדם אחר ממנו. הוא מדהים בכל כך הרבה רמות- הוא תמיד כאן בשבילי, דואג ומכבד (גם מבחינה מינית, הוא לא לוחץ עליי ולא איתי בשביל זה), מנגב לי את הדמעות ותומך בכל רגע ורגע. הוא מעצים אותי, מעלה לי את הבטחון, ובאמת שהוא האדם הכי טוב שיצא לי לצאת איתו. הוא גם לא שותה ולא מעשן (רק בירה עם החברים מידי פעם).

אבא שלי מאיים לפנות למשטרה, רק כדי למנוע את הקשר הזה בתוקף. מאוד מפחיד לי שחבר שלי יפגע מזה, אבל מצד שני אני לא מסוגלת לוותר על הקשר הזה.
מה עליי לעשות? לוותר על מי שאני אוהבת בשביל המשפחה? או לצאת איתו בכוח? אני כבר לא יודעת מה לעשות, והדמעות של שנינו עומדות להגמר.

להמשיך את הקשר?

כן, האהבה תנצח

לא, תקשיבי להורים ותנתקי קשר

אחר- בתגובות