מצורף שיר רקע

הזמן

דווח

נהל

מרגישה בודדה בתוך עולם מזוייף, אולי הבעיה אצלי?

ע׳ בת 16 | כתבה את השאלה ב-19/06/18 בשעה 13:44

היי לכולם.
בזמן האחרון אני מרגישה מאוד בודדה.
אני מרגישה צורך לשתף חבר או חברה, אבל נראה שכולם עסוקים בעצמם.
ככול שאני יותר משתפת ככה אני מרגישה שאני מדברת יתר על המידה ומפריעה.
פעם יכולתי להגיד על עצמי מי אני ומה אני שווה, היום אני מרגישה שזאת שחצנות שמקורה בחוסר ביטחון והתנשאות...
אני גוערת בעצמי על כל מילה שלא במקום וכבר לא מצליחה להתבטא בצורה פתוחה.
ועוד דבר, בזמן האחרון אני רואה שאנשים כבר לא מעוניינים ליצור זיכרונות בעזרת מילים וחוויות אלא רק בעזרת תמונות ורשתות חברתיות.
הנקודה שציינתי רק מחזקת אצלי את העובדה שהכול מזוייף, ואם הכל מזוייף אך אמצא מישהו אמיתי?
אולי הבעיה אצלי? אולי אני הביקורתית והמתנשאת?
אשמח לתשובות כנות וישירות.