אין לי חברות אמיתיות, מה עושים?

אנונימית בת 14 | כתבה את השאלה ב-20/06/18 בשעה 09:24

יש לי 3 חברות שאני באמת בתקשורת יום יומית איתן ואנחנו ביחד בבית ספר וכל זה.
פשוט אני אף פעם לא הרגשתי שיש לי מישהי אחת שאני אוכל לבוא אליה ופשוט לספר לה את כל מה שיושב לי הלב, על המשפחה ועל בנים וכל הדברים האלה.
אני אספר עליהן קצת שתבינו למה אני מתכוונת.
אחת מהן זו מישהי שמהגן היינו ביחד אבל התחברנו רק באיזה כיתה ג.
בכיתה ה היא עשתה עליי חרם כמה וכמה פעמים ואז כמובן שאני הייתי צריכה לבקש סליחה על זה שלא עשיתי לה כלום .
בשנים אחרי יותר הסתדרנו אבל בחטיבה התחברנו ל2 בנות האלה שאני אספר עליהן עכשיו, וזה מה שהעיקרון הפריד בינינו.
התקשורת היחידה שלי ושלה עכשיו זה רק בבית ספר.
גם שנה שעברה היא סוג של עשתה עליי חרם ובגלל שמועה מסוימת שהיא הפיצה (היא אמרה שאני אמרתי משהו, שהיא בכלל אמרה אותו. כמה מטומטמת את יכולה להיות? ) ובגלל שהמשהו הזה שכביכול אמרתי גם ״פגע״ בילדות האחרות הן פשוט לא דיברו איתי חודשיים בגללה.
הילדה השנייה זאת מישהי שהכרתי אותה גם מהגן אבל הכרנו רק בתחילת החטיבה.
היא מישהי כזאת שאם היא מבקשת ממך משהו, את חייבת לעשות אותו אחרת היא תזכור לך את זה לכל החיים ואם זה ממש חמור היא תתנהג אלייך בצורה ממש רעה.
פעם אחת היא לא דיברה איתי בערך שבועיים כי לא הבאתי לה סנדוויץ כי פשוט לא יצא אז אמרתי לה שכל מה שהיא תבקש לא עומד לקרות כל הזמן.. ואז היא הייתה כזה כן כי אני בול הבן אדם הזה.
היא גם מסוג האנשים האלה שאם את אומרת משהו שהיא לא חושבת כמוך היא ישר תתקוף אותך.
אה כן והיא גם מסוג האנשים האלה שאם היא תכעס עלייך, היא אף פעם לא תודיע לך על זה ולמה זה קרה.
את תצטרכי לנחש למה היא מתייחסת אלייך ככה ומה עשית ועוד לבקש סליחה על משהו שאת לא בטוחה שעשית בכלל.
כאילו אם משהו מפריע לך תבואי ותגידי, זה לא כזה קשה.
והחברה השלישית זאת היחידה שנורמלית לפי דעתי.
זאת מישהי שרק הכרתי בתחילת החטיבה.
היא באה מבית ספר אחר.
היא תמיד מביאה כסף לבית ספר וקונה לי ולעוד בנות אוכל ואז אנחנו אוכלות ביחד, משהו שהוא מאוד לא רגיל.
היא תתעצבן ממש אם מישהו לא עושה מה שהיא אומרת אבל עדיין אם מישהו ילך לבד היא תרגיש שהיא חייבת להיות איתו ולא ללכת עם כל השאר.
היא ישירה, מאוד.
וזהו בעיקרון.. רציתי גם להגיד שנגיד לפעמים יש פעילויות כאלה של בית הספר שיוצאים ממנו והולכים לבריכה וסיורים וכל הדברים האלה ואני פשוט מעדיפה להישאר בבית אז הם יגרמו לי להרגיש ממש אבל ממש רע עם עצמי שאני לא באה איתן.
כאילו מה כבר עשיתי? העדפתי לא לעשות כלום בבית כי לי אישית זה יותר כיף? סליחה באמת.
חייבת להגיד גם ששלושתן רכלניות בצורה מטורפת.
אז אני מודעת לזה שכל פעם שאני לא באה לדברים האלה של הבית ספר הן מרכלות עליי.
אם קראתם עד עכשיו כל הכבוד!
פליז תגיבו את דעתכם ומה כדאי לי לעשות אוקיי בייייי