מתחם הייעוץ של איגי

שאלה 220218

הזמן

דווח

נהל

אני די בטוחה שאני לסבית ואין לי אומץ לצאת מהארון. עזרה מישהו?

שירה (שם בדוי?) בת 14 | כתבה את השאלה ב-13/06/18 בשעה 09:32

היייי
אני כבר כמה חודשים מרגישה שהמערכת יחסים היחידה שאני רוצה לקיים היא אם אישה ולא יכולה לדמיין את עצמי עם גבר בשום צורה. יצא לי להתאהב בנשים כמה פעמים אבל מעולם לא התנגדתי או הייתי בקשר עם אישה (אפילו שאני ממש רוצה) אני ממש רוצה לצאת מהארון כבר אבל אין לי את האומץ ואני מפחדת שלא יקבלו אותי או שיתייחסו אליי בצורה שונה.. אשמח אם תתנו לי עצות ליציאה מהארון (אם בכלל)

עדכון משירה (שם בדוי?), שואלת השאלה 2018-06-13 22:04:05

אני ממש מרגישה שאני רוצה לספר את זה למישהו חישבתי אולי לחבר הכי טוב שלי אבל אני לא יודעת איך. ואני מחכה כבר שאני אוכל ללכת למועדוני נוער של איגי ולהכיר שם בנות אחרות אבל בשביל ללכת לשם אני אהיה חייבת לספר להורים שלי זאת אומרת שאני אהיה חייבת לצאת מהארון מולם אבל אני לא מרגישה שאני מוכנה לזה עדיין מולם. מה לעשות?
שמור עדכון

לצאת מהארון עכשיו או לחכות?

עכשיו

לחכות