אחי וחברה שלו ביטלו את ההפלגה איתנו כדי לטוס עם אחי הגדול, לדבר איתם על זה?

לילי בת 22 | כתבה את השאלה ב-11/06/18 בשעה 20:20

נודע לי במקרה כי אחי וחברה שלו מבטלים הפלגה איתי ועם חבר שלי (שתכננו כבר שלושה חודשים ) בשביל לטוס עם אחי הגדול ואשתו
הם לא הודיעו לנו ולא הציעו לנו לבוא, אבא שלי זרק את זה אחרי ארוחת שישי ושאל אותי אם אני רוצה לבוא, כמובן שסירבתי להצעה המגוחכת הזאת!!!!

אני וחברתו הממזרה היינו פעם חברות טובות. השלמנו לא מזמן אחרי ריב ארוך שנרקם בחסותה ביני לבין אחי ובינה. חשבתי שהדברים יראו אחרת אבל הבנתי שאני לא יכולה להסתדר איתה כבן אדם, כל היום מלקקת להורים שלי ועמוסה בשקרים כדי לייפות את החיים העלובים שלה!!! ואני בתור מי שהייתה חברה שלה מגיל קטן לא מבינה איך אפשר להאמין להמצאות המצחיקות האלה!!!!

אני נמצאת בצומת דרכים. אם אני אדבר עם אחי הוא ייעלב, יספר לה וייצור מצב מתוח. אם אני אדבר עם אמא שלי היא תצודד באחי עם המנטרה השבורה שלה " את לא מתייחסת אלייה יפה " אני לא הייתי צריכה להתייחס אלייה אחרי הקרע שהיא גרמה לי ולאחי !!!!!

לכל הספקנים, כן הם היו לגמרי בעניין של ההפלגה ודפקו לנו ברז!!!
אז למה כל החודשים האלה היא נתנה לי להנות מהמחשבה על הטיול? חצופה
מה אתם חושבים? האם הייתם מדברים איתה???

אני מגזימה?

כן

לא, היא חצופה

את לא מגזימה אבל לא צריך לכעוס

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"