משחקת משחקים. אני לא בנוי למשחקים וחסמתי אותה. לא מרפה. מה עושים?

ליאור בן 24 | כתב את השאלה ב-07/06/18 בשעה 18:58

מישהי מהתואר, התחילה לפלרטט איתי ועם חבר שלי, שידרה שהיא בעניין של שנינו. עשתה מניפולציות כדי ששנינו נתאהב בה.
בשלב מסוים המשחקים שלה עלו לי על העצבים והתעמתתי איתה על זה. אמרתי לה בפרצוף שהיא משחקת משחק כפול מסריח ושזה לא מוצא חן בעיניי. היא כמובן שיחקה אותה ראש קטן ולא הבינה על מה אני מדבר. באותו רגע הפסקתי לדבר איתה מספר ימים. לאחר מכן, אחרי כמה ימים, פתאום היא וחבר שלי היו בריב, הפסיקו לדבר, והיא טוענת שהיא דרשה ממנו להיות איתה והוא בחר לחזור לחברה שלו ושהם בריב גדול עכשיו. היא התחילה להזמין אותי לבוא איתה להרצאות העשרה בלימודים והתחילה לשבת לידי בכל שיעור.
בסיום אותו יום דרשתי ממנה לדעת מה היא בדיוק רוצה ממני. היא אמרה שהיא מאוד מעריכה אותי כבן אדם אבל לא רואה אותנו מעבר לידידים. כיבדתי את זה וחסמתי אותה מכל מקום אפשרי, ניתקתי קשר לגמרי. כעבור כמה שעות כשהיא הבינה שחסמתי אותה, היא שלחה את חבר שלי לדבר איתי בשמה (כזכור היא אמרה שהם בריב ולא מדברים ופתאום שלחה אותו) והוא אומר לי שהוא חייב לדבר רק איתי בדחיפות ולספר לי משהו ושהוא חייב לסמוך עלי שלא אספר. אמרתי לו שאין לי שום כוונה לשמוע שום דבר שקשור אליה ומבחינתי ניתקתי קשר וחסמתי אותה וכך עדיף. הוא המשיך להפציר בי לדבר איתו ולא הסכמתי.

הבחורה לא מרפה ממני. גם אחרי שחסמתי מנסה לגרום לי לחזור לדבר איתה. אני לא רוצה איתה קשר. לא מתאימים לי המשחקים האלה.
מה אתם מציעים לי לעשות?