מתחם הייעוץ של איגי

שאלה 218651

הזמן

דווח

נהל

חבר שלי גיי ולפני כמה ימים הוא סיפר לי שהוא רוצה להיות טראנסג'נדר כי הוא חושב שככה הוא יוכל להשיג בנים יותר בקלות... זאת סיבה מוצדקת?

אנונימי בן 17 | כתב את השאלה ב-31/05/18 בשעה 20:44

אני באמת לא שופט אותו או משהו אבל יש לי חבר ממש טוב ואנחנו חברים מהגן ואנחנו יודעים הכל אחד על השני. אני הייתי הראשון שהוא סיפר לו שהוא גיי אפילו שהוא בכלל לא היה בטוח בזה (בגיל 13). אני תומך בו ואני שמח שהוא מאושר וכל השכבה מקבלת אותו וגם המשפחה שלו...
לפני כמה ימים הוא דיבר איתי שיחה רצינית והוא אמר לי שהוא רוצה לשנות את המין שלו כדי שהוא יוכל להשיג בנים יותר בקלות כי רוב הבנים סטרייטים.
אמרתי לו שאני תומך בו ושאני עומד לצידו לא משנה מה תהיה ההחלטה שלו והמלצתי לו לדבר על זה עם היועצת לפני שהוא מחליט באופן סופי.
האמת שאני קצת מודאג שהוא עושה טעות כי הוא אמר לי שהסיבה היחידה זה להשיג גברים וזאת נראית לי סיבה לא ממש טובה. הוא ממש גברי.
אני יודע שיש מאות אלפים מהקהילה הגאה בישראל ולכן אני בטוח שהוא יוכל למצוא מישהו שהוא יהיה מאושר איתו.
אני באמת יתמוך בו גם עם הוא יעשה את זה.
אתה חושבים שזאת סיבה מוצדקת?
אתם חושבים שאני צריך לדבר איתו ולשתף אותו במה שאני חושב או שזה יכול לפגוע בו ובקשר שלנו?

*אין לי שום בעיה עם טראנסים אני פשוט מאמין שאנשים שעשו את התהליך הזה עשו את זה מסיבה אמיתית יותר. הם עשו את זה כי הם הרגישו שהם רוצים להיות חלק מהמין השני וזה בסדר.
בחיים לא שמעתי על מישהו שרוצה לשנות את המין שלו בגלל שהוא גיי וככה הוא ישיג בנים בצורה קלה יותר. אני גם לא בטוח שיש הרבה גברים סטרייטים שיסכימו להיות עם מישהי שהייתה פעם גבר.