מיואש, 7 טסטים, 200 שיעורי נהיגה, ועדיין לא מצליח לעבור טסט

מאוכזב בן 26 | כתב את השאלה ב-24/02/14 בשעה 08:15

עשיתי כבר 200 שיעורי נהיגה ...והגישו אותי לטסט ראשון אחרי שחלף 80 שיעורים...דבר כשלעצמו התברר לי שהוא לא בסדר...אבל עדיין אין לי רישיון....ועשיתי כבר 7 טסטים...אחרי שנתיים שאני לומד נהיגה ..וכל כך משקיע ולא יוצא מיזה כלום..ועכשיו חלף שנתיים וצריך לעשות את התאוריה שוב ואמרו לי שצריך להתחיל הכל מחדש...אני מרגיש מנוצל וחסר אונים ..מול מערכת של שחיתות..וניסיתי לפנות להגיש עירעורים וזה לא עזר...פניתי למפקח של הבתי ספר לנהיגה וזה לא עזר לי...איך מתמודדים מול גוף שעשה הכל בשביל לסחוט ממני כסף...ולא נותן את הזכות הטיבעית לקבל את הרישיון בזכות ולא בחסד...יש לציין שבהתחלה הייתי תמים ולא הייתי מודע לזה שמנצלים אותי..ואחרי שעשיתי טסטים ולא עברתי..סיפרתי למשפחה..ואמרו לי שזה ניצול...אין לי כוח לעשות שוב תיאוריה ולהתחיל הכל מחדש....ובמקביל אני גם לא רוצה שכל העמל שלי יזרק לפח.. מה גם שאין לי כוח לבזבז כסף על דבר שהתוצאות הסופיות שלו לא ברורות לי ..עובדה שעד עכשיו זה לא הלך .....בבקשה אם יש למישהו רעיון או עצה אשמח לשמוע...אני אעקוב אחרי התגובות שלכם...תודה רבה לכל העוזרים..

עדכון ממאוכזב, שואל השאלה 2014-02-24 14:39:34

תודה רבה על כל העצות..יש לציין שאני למדתי על אוטומט...ותמיד אצל אותו מורה...והלוואי שיהיה לי את הכוח להמשיך הלאה..מה שבטוח שאם הייתי יודע שבטסט השמיני אעבור טסט הייתי מתקדם...לנוכח מה שעברתי אין לי מוטביציה להמשיך הלאה ..רק חבל שאין איזה גוף שבודק את ההתנהלות של המורי נהיגה והטסטרים..אני בטוח שאם זה היה ..זה כן היה נמנע והייתי עובר טסט...מעניין שעולים באוטובוס פנימי ומשלמים לנהג כמה שקלים עבור נסיעה ...יש מבקר שבודק את הנהג ואת הלקוח אם הכל מתנהל כשורה...ופה שהוצאתי 20.000 שקל לפח...אף פעם לא היה גורם שבודק "אם אני לא בסדר" או שהמורים או הסטרים..עושים את עבודתם בצורה תקינה...שמה שכתבתי יתן נקודה למחשבה עבור אותם גורמים ויבינו שאם אין פיקוח על המורי נהיגה או הטסטרים...זה במילים אחרות לתת יד לגורמים שלא חפצים בהצלחה שלי... אלא בכסף שלי...וכשחפצים בכסף אז המטרה מקדשת את האמצעים... והמטרה שלהם זה כמובן הכסף שלי ולא שאני אוציא רישיון ....
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"