אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

לאיזה בחורה אני צריך לכוון לאור השטחיות בארץ ישראל?

חסוי בן 29 | כתב את השאלה ב-29/05/18 בשעה 21:24

אני מחפש זוגיות אבל כל פעם נופל על בחורות שחושבות שיש להן תואר אז הן שוות יותר
הבעיה כולם כמו כבשים הולכים ללמוד ואני לא רוצה, ובחורות לא מקבלות את זה בעין יפה ופוסלות ישר, למרות שאם מסתכלים אני זה שמתפשר סבבה יש לך תואר כמה כסף יש לך אולי 50,000 בחשבון בלחץ איך את נראית איזה נתונים יש לך לעומתי? היא לא מסתכלת על זה.
אני 1.89 אין בחורה שלא מסתכלת עליי, אין בחורה במכון, בים ובמסיבה שלא נדבקת אליי או מחייכת אליי, יש לי שרירים ואני חטוב, אני מוגדר על ידי גברים כאחד שיכול להשיג איזה בחורה שאני רוצה, בחורת רואות אותי לפעמים כסטוציונר בגלל המראה, אומרת לי לפעמים שאני נראה טוב מידי. תמיד בחורות פסולות אותי לקשר רציני אין לי מוסג למה?
אני עובד ומרוויח בחודש 7000 יש לי חסכונות 320,000
אני תורם כל חודש לנזקקים 100 שקל, אנשים שיש להם כפול ממני לא נותנים.
הייתה לי חרדה חברתית, ונפתרתי ממנה בגיל מבוגר. גיל 25 הייתי בתול שמן 140 קילו, והחלטתי לעשות שינוי מצאתי עבודה, קיבלתי בהתחלה מינימום והיום אני מרוויח 7000 בחודש. תוך שנה הגעתי לחיטוב וגוף שרירי שעד היום אני שומר על זה, רוב האנשים לא מסוגלים לזה. אפילו אנשים בלי בעיות כמוני. הכרתי מישהי ואיבדתי את הבתולין שלי בגיל 25 וחצי ומאז היסטוריה. אפילו חברות של חברים שלי לא מבינות איך אני לא מוצא זוגיות
ניסו לסדר לי אבל - אני טיפוס שלא אוהב שמסדרים לו בחורה לדעתי זה מתאים לאנשים חנונים שאין להם ביטחון, אני לא כזה, ולי זה גם מאוד מוריד, אני מרגיש לא גבר.
מה שאני מחפש בבחורה שהיא: נראית טוב, חטובה, ויש לה אופי כמו שלי אחד שאוהב לתרום, השיג הון עצמי והצליח במשהו בחיים כמו שאני הורדתי במשקל שזה משהו שלא כל אחד יכול וזה אומר שיש לי אופי של אחד שלא נשבר ולא מוותר.
בגלל שאין לי תואר לא מגיע לי מישהי יפה?
אני צריך להתפשר על היופי למרות שאני 1.89 נראה ממש טוב וצעיר לגילי (הכי גבוה שבחורה נתנה לי זה 24) חטוב
ושרירי עם 320,000 ועם הישגים של אופי ונחישות ובורכתי למטה בגודל של 19.6?
מה אתם אומרים אנשים מה הבעיה?