איך להבריא שיער שרוף בחודשיים?

אנונימית בת 14 | כתבה את השאלה ב-27/05/18 בשעה 17:39

היי
אני מהיסודי עושה פנים כל שבוע, בסוף כיתה ז החלטתי שאני עושה החלקת קראטין ויפנית ביחד או משהו כזה.
עשיתי ואחרי שחפפתי זה פשוט התנפח ממש והתחיל לנשור לי השיער בצורה ממש קשה.
כמו ילדה טיפשה אחרי שלושה חודשים הלכתי ועשיתי שוב והנשירה רק החמירה.
בכיתה ח המשכתי עם הקטע הזה של הפנים כל שבוע כי לא הייתה לי ברירה (אני ממש שונאת את השיער הטבעי שלי..יש לי תלתלים וזה מתנפח גם אם לא נוגעים בו בכלל!), וזה רק החמיר לי את הנשירה יותר ויותר.
בחופש בין ח לט הייתי רק עם שיער טבעי כי בכל מקרה לא יצאתי מהבית ממש אז לא הייתה לי סיבה לעשות פן.
וביום האחרון של החופש החלטתי לעשות קצוות סגולים כאלה וזה יצא ממש לא יפה וסוג של אפור כזה אז הספר הוריד לי והחזיר לי לבלונד שהוא צבע בהתחלה.
ומעל זה עשה לי פן.
השיער פשוט נתלש לי כמו גומי, ולא מתארך.
התעצבנתי כל כך שלא ידעתי מה לעשות.. ואז אחרי כמה חודשים שעשיתי פנים החלטתי שאין לי כוח וחפפתי בבית, בפעם הראשונה הייתי בשוק מאיך שזה נראה וכמה שיער חסר לי.
אבל הייתי במצב הזה בערך חודש שרק חפפתי בבית ולפני כל חפיפה שמתי שמן קוקוס כי רציתי ממש שיראה נורמלי.
אם שמתם לב כתבתי קודם שיש לי תלתלים ושזה מתנפח וזה אז כל יום הייתי פשוט הולכת עם כובע גרב לבית ספר.
חזרתי לפנים וחזרתי לטבעי וככה הייתי עושה חודש חודש והוא ממש התארך לי.. אני עכשיו עושה פנים עד סוף שנה ואז בחופש אני אהיה עם טבעי.
אבל אני ממש ממש מקווה שהוא יתארך לי עוד בחופש ושאני אוכל לגזור את כל הצבע בקצוות וזה לא יראה קצר.
השאלה שלי היא אם במצב הרע הזה שהשיער שלי נמצא בו אני אוכל להציל אותו בחודשיים של חופש ואולי ללכת לבית ספר עם שיער טבעי שנה הבאה (זה גם בית ספר חדש ולא בא לי שיכירו אותי בתור הילדה עם השיער החלק והלא טבעי או הילדה עם הכובע)? אני אשמח גם אם תכתבו מסכות טבעיות להורדת נפח/להארכת שיער וכו׳ שעזרו לכם..
אם קראתם עד עכשיו אני מעריצה אתכם :)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"