אני והיא לא מסתדרים, ואני סובל, אך עדיין ממשיך להתראות איתה

סובל בן 25 | כתב את השאלה ב-25/05/18 בשעה 17:18

יש מישהי שהכרתי לפני שנה וחצי(בחורה ראשונה שלי אי פעם) נקשרתי אלייה בצורה תלותית וקיצונית, התמכרתי אלייה אפילו, הקשר הפך לקשר חולני בחצי שנה האחרונה, אנחנו כל יום רבים, הכל בלאגן שלם שמה...
היא גם גרושה על ילדים וחיטטתי לה כמה פעמים בטלפון אחרי חודש וגם אחרי חודשיים וראיתי הודעות רומנטיות שהיא שלחה לו...ותמיד היא תירצה את זה שזה בשביל הילדים או בשביל תמיכה ובגלל הפחדים שלה.
אני לא סומך עליה בשיט, הפכתי לאובססיבי כלפייה, עוקב אחרייה מרגיש שהשתגעתי..
אני לא חושב שאני אוהב אותה אני חושב שזה תלות חולנית ואובססיה, אני מרגיש צורך להיות איתה 247 וזה לא אפשרי, אין לה מספיק זמן אליי , רק שנוח לה...
בקיצור אבל אני תמיד חוזר על זה וכמו סמרטוט נפגש איתה בסוף ואז חוזר הביתה וסובל ובוכה ונזכר ברגעים, אני לא יכול לשחרר אותה , ניסתי טיפול פסיכולוגי של שיחות כלום לא עוזר לי... אני עוד מאמין שאפשר לתקן שם משהו למרות שזה לא אפשרי גם המוח מרגיש מת ומנותק כבר חצי שנה,כולם אומרים לי להפרד ממנה כבר שנה, אפילו הפסיכולוגית, אני סובל מחרדות , חרדות נטישה גם אז בלתי אפשרי אני לא מצליח וניסתי המון, עצות ?!

מה לעשות?

אין ברירה תפרד ותסבול עד שיעבור

תלחם אולי משהו יסתדר בסוף

תלך לעוד טיפולים

תכיר מישהי אחרת מיידית זה יעזור