התאהבתי בחבר הכי טוב שלי והוא סטרייט האם כדאי לי לנסות להתחיל איתו?

OriAlgaziel בן 20 | כתב את השאלה ב-25/05/18 בשעה 17:23

היי אני אורי בן 20 מפתח תקווה. יש לי חבר שהוא סטרייט ובזמן האחרון כל פעם שאני רק נמצא לידו או שומע את השם שלו או חושב עליו אז אני מרגיש פרפרים בבטן וכל מיני דברים בלב. אחרי שהרגשתי שאני מאוהב בחבר הזה סיפרתי את זה לשתי החברות הכי טובות שלי. אחת מהן באה לחבר והיה להם משעמם אז הם התקשרו אליי. החברה אמרה לחבר שהיא הולכת לשירותים למרות שבפועל היא דיברה איתי שם על ''סוד'' והיא לא רצתה להגיד שאני מאוהב בו בשיחה וגם אני לא רציתי כדי שהוא לא ישמע. אז הוא שמע שדיברנו על סוד (לא שהוא הציץ לה או משהו כזה הוא לא סוטה והוא בנאדם מדהים וגם היא לא עשתה שם כלום חוץ מלדבר בטלפון ככה שזה לא ממש משנה) אז הוא התקשר אליי ושמתי אותה על ממתינה והוא שאל אותי מה זה הסוד הזה ואז אמרתי לו:''זה קשור אלייך ובדיוק בגלל זה אני מפחד לספר לך את זה'' ואז הוא ענה לי:''אורי אתה מכיר אותי כבר הרבה זמן ואתה יודע שאני לא אוהב שמסתירים ממני סודות במיוחד אם הם קשורים אליי''. לאחר מכן אמרתי לו:''אני אוהב אותך, די כבר נמאס לי להסתתר! יש לי רגשות אלייך כבר די הרבה זמן''. הוא ענה לי'':שתדע לך שזאת ממש לא בושה ושזה מאוד מחמיא לי''. התגובה החיובית שלו הביאה לי ביטחון אבל מאז היינו כמו שהיינו לפני זה ועדיין כל פעם שאני רק עובר לידו או מדבר איתו או שומע את השם שלו או שכל דבר אחר שקשור אליו נמצא במחשבות שלי באותו הרגע אני מרגיש רגשות כלפיו. האם כדאי לי להתחיל איתו? או שכדאי לי לא לעשות עם זה כלום?
מצורף למטה סקר אשמח אם תענו עליו

האם כדאי לי להתחיל איתו?

כן, תנסה לפחות ותראה איך ילך

אל תנסה ותשאיר את המצב כמו שהוא עכשיו

פשוט תשאל אותו אם הוא אוהב אותך

תשאל אותו אם הוא בכלל רוצה קשר או מגע מיני עם בנים