יש טעם להמשיך את הקשר עם אבא שלי למרות שהוא נשאר לבד?

אני בן 90 | כתב את השאלה ב-24/05/18 בשעה 21:12

אז מאז ומעולם לא היה לי באמת אבא ,אבא שמשחק עם הבן שלו שעוזר לו שהוא צריך עזרה שעובר אלו משהו הוא מדבר איתו, לא יודע איך להסביר את זה פשוט להיות אבא לא להוציא זרע וזהו. תמיד היה מקטר מתלונן זה לא טוב זה לא מוצלח וכך היה לאורך השנים, אחת התכונות הבולטות שלו היתה חוסר נאמנות מוחלט לאמא שלי שהתבטא אחר כך בגירושין ,אפשר לומר שאמא שלי היתה הגבר האמיתי בבית הייתה עובדת בכמה עבודות כי הוא לא היה מביא מספיק כסף ולא היה מסוגל להמשיך לעבוד במקום קבוע.
לפעמים שאני מדבר עם אמא שלי ושואל למה היא לא הלכה ללמוד תואר אני רואה את האכזבה בעיניים שלה כי זה בקטנה בשבילה היא פשוט מוכשרת היא למדה כל כך הרבה מקצועות במהלך החיים שלה בשביל להתאים את עצמה לזמן של המשפחה,אז התגייסתי השתחררתי והתחלתי ללמוד אז בזמן האחרון אבא שלי מנסה לחדש את הקשר בגלל שהוא נשאר לבד הוא אף פעם לא האריך את המשפחה של אימי למרות שהם תמיד עזרו ולא שפטו אותו למרות היותו סוג של בור ,יש טעם להיפגש עם בן אדם שאין לו שום התעניינות אלי שהדבר היחיד שחשוב לו שיהיה לנו מה לתת לו שהתגרש בידיעה שיש לו בן קטנה שלא אכפת לו ממנה ורק עכשיו שהוא נשאר לבד הוא ניזכר שיש לו ילדים? אני בהרהורים זה מרגיש לי כמו לדבר לאדם לא יודע מה לעשות.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"