ילדה בת 16 ניצחה אותי בקרב מגע... מביך או לא?

בדוי בן 21 | כתב את השאלה ב-24/05/18 בשעה 20:29

הי, אני בן 21. הגובה שלי 1.68. יש לי חגורה שחורה בקרב מגע ואני מתאמן קבוע בחדר כושר ככה שאני מאוד מנופח מבחינת שרירים.
.
אתמול בחדר כושר ניגשה אלי נערה בת 16 שראיתי שם כמה פעמים. יפייפיה בקטע אחר. ניראת כמו דוגמנית על. די גבוהה- 1.75 בערך בלונדה עם עיניים כחולות.
דיברנו טיפה והיא שאלה אותי על הקרב מגע.
ואז היא סיפרה לי שהיא 10 שנים מתאמנת בהתעמלות קרקע (סלטות גמישות חישוקים מהירות וכו).
אבל היא רצתה בכלל ללמוד אומנויות לחימה והורים שלה לא הסכימו כי הם אמרו לה שזה לא לבנות.
.
ואז היא סיפרה לי גם שמלפני שנתיים בערך היא רואה סרטונים באינטרנט ולומדת מהלכים של לחימה ומשלבת את זה ביחד עם ההתעמלות קרקע שלה.
היא אמרה שהיא פיתחה לעצמה סגנון לחימה נשי כזה, שמתבסס על התעמלות קרקע.
.
ואז היא אמרה לי שבא לה לנסות לעשות נגדי כמה קרבות כדי לראות אם הסגנון שלה באמת יעיל.
.
עכשיו תבינו את המיקרה- נערה בת 16 יפה שמעולם לא למדה אומנויות לחימה, רוצה להילחם נגד גבר שרירן בן 21 עם חגורה שחורה. מה הסיכוי שלה?
.
הסברתי לה את זה והיא אמרה שדווקא בגלל שאני חזק עם חגורה שחורה ובגלל שהיא ראתה אותי בכל מיני פעמים מנצח בקרבות אחרים גברים בגילי וברמת מיומנות שלי, דווקא בגלל זה היא רוצה להילחם נגדי.
אז הסכמתי להילחם נגדה והלכנו לחדר ריק ליד החדר כושר.
.
עכשיו מגיע החלק המביך-
התחלנו בקרבות- וקרב הראשון היא ניצחה אותי. היא תפסה אותי והפילו אותי לקרקע וריתקה אותי, היא ממש יודעת איך לרתק ולא יכולתי לזוז.
אחרי זה התעשתתי על עצמי וניצחתי אותה ב2 הקרבות הבאים.
ניצחתי אותה פעם אחת על ידי ריתוק ובפעם השניה בקרב רגיל שהסתיים בבעיטה.
והייתי מופתע שהיא קמה אחרי זה כאילו כלום.
.
ואז עשינו עוד 20 קרבות וזה באמת מביך, כי בכולם היא ניצחה.
זה נגמר ב23-2לה.
היא ניצחה בקרבות האלו בעיקר בריתוקים אבל גם בבעיטות. ובשביל נערה בת 16 יש לה בעיטות מדהימות והיא כיוונה אותן מעולה.
אחרי הקרב האחרון היא נעמדה מולי והייתה מוכנה להמשיך.
הייתי עוד על הריצפה, ואמרתי לה שזהו, שאני מוותר ושהיא ניצחה 23-2.
באמת לא יכולתי להמשיך. כל הריבועים שלי בבטן היו אדומים מהבעיטות שלה וקצת כאבה לי היד מהנעילות והריתוקים שלה.
.
אז היא הייתה מתוקה וניגשה אלי ועזרה לי לקום.
והתישבנו על ספסל ונחנו קצת, (בעיקר אני, היא לא נראתה עייפה בכלל, יש לה סיבולת מדהימה).
היא הביאה לי מים וקצת קרח גם.
.
ואז דיברנו עוד קצת והחמאתי לה בלי סוף על מה שהיא עשתה לי. זה הזוי שנערה בת 16 שמעולם לא נלחמה, אלה לימדה את עצמה סגנון לחימה משלה, שהוא באמת נשי ואלגנטי, פתאום קורעת 23-2 גבר שרירן בן 21 עם חגורה שחורה.
החמאתי לה כמובן גם על המראה כי היא פשוט נראית מדהים, דוגמנית על ממש.
ובאמת שלא ויתרתי לה ונתתי 100% בקרבות.
.
כל הזמן שהחמאתי לה לא ממש הסתכלתי לה בעיניים כי הרגשתי מאוד מובך והיא שאלה למה זה.
ועניתי לה שהיא בטח חושבת שאני חלשלוש אחרי שככה היא פירקה אותי בקרבות.
.
ואז היא דווקא צחקה, והביאה לי חיבוק, ואמרה לי שלהפך, שהיא חושבת שאני ממש חזק ואמרה שגם חתיך בעיניה, ובגלל שאני חזק היא ביקשה דווקא ממני להילחם נגדה כדי לבחון את עצמה, וכהוכחה היא הצבעיה לי על השרירים חחחח.
זה החזיר לי טיפה בטחון עצמי אבל עדיין הייתי מובך .
.
אחרי שהסדרתי את הנשימה וישבנו כמה דקות ונחנו, היא שאלה אותי אם בא לי שניפגש עוד בחדר כושר ונתאמן ביחד כי היא ממש נהנתה.
.
הסכמתי, אבל אני לא בטוח שזה טוב.
.
ויש לי 2 שאלות:
1- זה טוב שהסכמתי? או שיש בעיה בגלל הגיל ועדיף בכלל לא להיפגש איתה?
2- אני מרגיש די מושפל/מובך. אפילו שאף אחד לא ראה את זה, עדיין, נערה יפייפיה בת 16 שלא נלחמה מעולם, פשוט חיסלה אותי 23-2 אפילו שיש לי חגורה שחורה ואפילו שאני מנופח וחזק מבחינת שרירים.
זה באמת כזה משפיל? או שלא?

עדכון מבדוי, שואל השאלה 2020-04-05 15:52:29

נא למחוק. לא אמיתי.
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"