אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

אישתי בגדה בי וניהלה שיחות סקס עם מישהו אחר, לספר לאישתו?

סמי בן 37 | כתב את השאלה ב-22/05/18 בשעה 21:45

אני נשוי +2 כ7 שנים...תפסתי את אשתי משוחחת עם מישהו מהעבודה שלה לא בשעות הגיוניות...לאחר בילוש קצר והאזנה לאחת השיחות זו הייתה עובדה. היא שוחחה איתו שיחות אינטימיות חלקן על סקס .מהשיחה איתו הבנתי שהיא לא תוותר עלי .היא אמרה לו את זה.
עדיין מבחינתי זו בגידה לכל דבר!
לאחר שזה התפוצץ היא התחננה שלא נתגרש ושהיא תוכיח שזה היה סתם והיא גם עזבה את מקום העבודה באותו היום והחליפה מספר והיא טענה שהיא חיפשה אוזן קשבת בגלל שאני הזנחתי אותה(אולי קצת נכון).
עברו כמה חודשים..אני מנסה לחזור לחיי שגרה אך לא מצליח כלכך המחשבה להתגרש עדיין שם(רק שיש ילדים קטנים וזה הכי קשה לי).. וגם המחשבה על נקמה בו .
מה לעשות כדי לחזור לחיים שלפני?
ועוד שאלה גורלית:אותו אחד מהעבודה שלה.נשוי.עד עכשיו עצרתי את עצמי מלפגוע בו כי לא רק הוא אשם(למרות שהוא ניצל את הסיטואציה שהיא הייתה פגיעה) אבל האם לספר לאשתו?שתדע עם מי היא חייה?

האם לספר לאישתו?

כן,ותתגרש

לא,ותתגרש

כן,ותשקם את חייך

לא,ותשקם את חייך