מה לעשות במצב שהוא אומר שהוא אוהב אותי אך מצד שני לא שלם להכנס איתי לזוגיות?

לידור בת 22 | כתבה את השאלה ב-22/05/18 בשעה 10:41

היי:)
הסיפור הוא כזה ..
יצאתי עם מישהו במשך 3 חודשים, לפני שנהיינו יחד הייתה תקופה שלא רציתי אותו ורק אז נהיינו יחד.
לאחר 3 חודשים הוא יזב אותי בטענה שהוא לא אוהב אותי והוא לא מאוהב בי.
הוא עדיין חושב על האקסית שלו.

נשארנו בקשר לזמן מה ולאחר מכן ניתקתי איתו קשר. לאחר 4 חודשים חזרנו לקשר , הוא אמר שהוא רוצה לנסות לחזור להיות בקשר ולנסות להחזיר את מה שהיה , אחרי כמה שבועות קלטתי שהוא עדיין לא באמת רוצה אז הפסקתי איתו שוב את הקשר.

התחלתי לצאת עם מישהו איר במהלך חודש וחצי
ובמהלך ההחודש וחצי האלה הוא לא הפסיק להגיד לי שהוא אוהב אותי והוא רוצה שנחזור, אפילו בכה לי.

כאשר אותו אחד שיצאתי איתו נפרד ממני היה לי קצת קשה לחזור לקודם, לקח לי חודש להבין עם עצמי שאני רוצה לחזור וכשאמרתי לו את זה הוא פתאום התרחק ואמר לי שבגלל ההתמהמהות שלי קצת ירד לו מהרצון לחזור.
אחרי שבוע הוא אמר שהוא אוהב אותי, והוא לא רוצה אף אחת פשוט הוא רוצה להרגיש שלם עם זה שהוא יכנס איתי למערכת יחסים ולא מתוך לחץ שלי, שהוא רוצה שנצא וניפגש רגיל ונראה איך יתקדם ..
ועדיין הוא לא מגביל אותי לצאת ולהכיר אנשים אחרים.

הבעיה שאני לא יודעת מה לעשות..
הקשר שלנו עבר כל כך הרבה עליות וירידות שכבר אני לא יודעת מה להחליט לעשות.
מצד אחד מרגיש לי שכדאי לי לוותר, שאם זה לא עבד מההתחלה אז למה שילך עכשיו ?
ואם הוא אוהב אותי הוא היה איתי.
מצד שני מרגיש לי שכדאי לי להמשיך, כי אם הוא לא היה רוצה ומרגיש אלי משהו הוא כבר היה זורק אותי מזמן ולא היה אכפת לו באמת שאני אצא עם אנשים אחרים, אולי עברנו את כל זה בשביל ללמוד שבאמת אנחנו אוהבים.

לא יודעת מה לעשות, עזרה ?

להמשיך כן או לא

כן

לא

לא יודע