בחתונה שלי אני רוצה שירים שאני אוהבת אבל המשפחה המורחבת שלי חרדית ולא מסכימים לי

מאמי בת 20 | כתבה את השאלה ב-20/05/18 בשעה 18:42

בבית שלי תמיד שמענו שירים ''לא דתיים'' אבל כל המשפחה המורחבת שלי חרדית ולא מסכימים לי את השירים כאלה, הם רוצים שכל החתונה שלי תהיה חרדית (מחיצה בין הבנים לבנות, שירים ברוח חרדי בלבד וכו'...) המשפחה המצומצמת שלי, וגם אני, דתיים אבל לא ברמה של מחיצה באוכל בין הבנים לבנות, בריקודים לא אכפת לי אבל באוכל?!? אני וחבר שלי ביחד כבר כמה שנים, קצת לפני גיל 15 וגם עם זה הייתה להם בעיה, שאנחנו חברים בלי חתונה, הם בכלל רצו שאני אצא בשידוכים כמו החרדים ושאחרי כמה פגישות נתחתן, כמו כל החרדים, גם גיליתי שהם מתפללים עליי בבית כנסת והפרשות חלה שאני אהיה חרדיה.. כאילו מה נראה להם??? גם לאמא שלי בהתחלה היה קשה לקבל את זה אבל היא התרגלה.
אני לא יודעת מה לעשות, מצד אחד ככה חונכתי, לשירים לא חרדיים, וככה גם חבר שלי גדל, ומצד שני המשפחה שלי לא יקבלו את זה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"