אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

אמר שאני לא נראית כמו בתמונות אחרי שנכנסתי אליו לאוטו, למה זה מגיע לי?

בת 21 בת 21 | כתבה את השאלה ב-09/05/18 בשעה 21:24

אז אני בת 21 ורווקה וקבעתי היום עם מישהו דייט מok cupid. לפני כן התכתבנו קצת ודיברנו בטלפון והיה סבבה די זרם. הוא בא לאסוף אותי ושתי דקות אחרי עצר את האוטו בצד ואמר שהוא מצטער אבל אני לא נראית כמו בתמונות.
אני פשוט נכנסתי להלם ולא ידעתי מה להגיד. באמת באמת באמת שאני נראית טוב, מתחילים איתי די הרבה(במציאות). זה לגיטימי מבחינתי שיהיו אנשים שלא יימשכו אליי, אולי אני לא הטעם שלהם מבחינת צבע עור או צבע עיניים או לא יודעת מה וזה בסדר. אבל אם מישהו חושב שאני נראית טוב בתמונות אז הוא אמור לחשוב שאני נראית טוב גם במציאות! העליתי גם תמונות פנים וגם תמונות גוף, בלי פילטרים כמו אוזניים של כלב או חרטה כזה, באמת שאיך שאני נראית בתמונה זה איך שאני נראית במציאות. אני מתאמנת ואני מטופחת ואני תמיד דואגת להריח טוב ולהיות נשית..
והכי עצוב זה שכשאני ראיתי אותו חשבתי שהוא לא נראה כזה טוב אבל אמרתי בוא נזרום אולי אני אתחבר לאופי שלי. והוא ישר פסל אותי על ההתחלה עם טענה באמת לא נכונה. באמת שאם הייתי מכוערת הייתי מבינה אבל אני לא. זה כל כך מעליב ואני פשוט לא מבינה למה זה מגיע לי, באמת... כאילו אני עד כדי כך מכוערת מבחינתו שהוא לא יכל לבלות איתי דייט מסכן של שעה?? מכל מה שחשבתי שיקרה בחיים לא חשבתי שדבר כזה יקרה לי. אם זאת הרמה של הבנים בימינו איך אני אכיר מישהו נורמלי...?