מתחם הייעוץ של איגי

יש בינינו מתח חזק, אבל ההתנהגות שלו עדינה, האם הוא הומוסקסואל?

אין לי כינוי בת 15 | כתבה את השאלה ב-08/05/18 בשעה 10:08

מתחילת השנה היה מורגש מתח חזק ביני לבינו.
הוא תמיד מתנהג אליי ברומנטיות, תמיד משלב את ידיו בידי גם כשהוא מתבייש, ומדבר איתי בקול שקט ומרגיע עם מבט עמוק בעייני.
(בכללי הוא לא אדם רגוע ושקט).

ישנם גם חיבוקים חזקים מאוד שאורכים עד לכמה דקות.

ובכן, עלתה לי השאלה לראש, האם הוא הומוסקסואל?
מפני שחוץ ממה שתיארתי, יש לו סימנים מאוד בולטים להומו נשי..
הוא מבלבל אותי מאוד עם התנהגותו, אחרי שהוא לוקח צעד קדימה הוא לוקח 2 צעדים אחורה, וכך זה חוזר על עצמו.

מה אני עושה? אני לא יכולה לשאול אותו מי הוא ומה הנטייה המינית שלו, מפני שהוא אדם מאוד סגור שלא פתוח לדבר על נושאים כאלה.

אחרי זמן רב שלפתע הוא נהיה בכלל יבש כלפי, הוא החל להסתכל על גופי, ממש מלמעלה עד למטה עם מבט בוחן וגבה למעלה.

מה דעתכם על הכל? מה אני עושה? בקרוב הוא עוזב את העיר והוא מצא חן בעייני והמשחקים האלה שלו מיותרים לגמרי..
איך אני יכולה לדעת בוודאות אם הוא הומו או לא?

ויש לי מספר שאלות להומוסקסואלים:

קרה לכם שכך התייחסתם למין הנשי?
אם כן, אז מדוע ?

אתם תשלבו ידיים עם מישהי מיוזמתכם בקטע רומנטי?

אתם מביטים על הגוף הנשי כמו הסטרייטים הטיפוסיים?

תודה על המענה!
אני אשמח אם הומואים יענו לשאלותי:)

הבן אדם הומו ?

נשמע שכן

נשמע שלא

מתוסבך