אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

מה לעשות עם התפרצויות הזעם של אשתי ההריונית? כמו בהמה

בן 30 בן 30 | כתב את השאלה ב-04/05/18 בשעה 20:18

אני נשוי בן 30 פלוס ילד וילדה בדרך,אישתי טרבלסית שלא שומרת כלום עצלה ותגיד את מה שהיא חושבת לא משנה מה,היום נכנסתי הבייתה אחרי 12 שעות עבודה גמור וקרוע מהיום הזה,היא נשארה לשמוק על הילד ואני מציין שוב שהיא בהריון בחודש 9,אני לא יודע מי עיצבן אותה או מה עבר עליה אבל היא הייתה מאוד תוקפנית וחסרת סבלנות שהיא צעקה ליד הילד שלנו כמו בהמה וסיכמנו כבר כמה פעמים שזה מבהיל את הילד ושזה יכול לפגוע לו בדיבור ובהתפתחות שלו,אז אמרתי לה שתפסיק וזה עוד יותר הלהים אותה ומצבים כאלה גורמים לי רק לשנוא אותה ולחשוב עם עצמי למה התחתנתי עם השבר הזה מה היה לי רע בחיים ?!

עדכון מבן 30, שואל השאלה 2018-05-06 15:15:58

חשוב לי לציין שלא כתבתי את הפוסט הזה ממקרה אחד,אני בולע הרבה צפרדעים הייתה תקופה ארוכה שהייתי שותק ולא מדבר בכלל כשזה היה קורה אבל החלטתי לא לשתוק יותר(לא שסה עזר לי) בין אם אני מגיב או שותק אני תמיד יוצא הלא בסדר וזה מה שהכי מרגיז אותי ועוד משהו שמרגיז זה שהיא ישר פותחת ולא נותנת לי לדבר ואחרי שהיא מדברת כבר אין לי מה להוסיף כי זה חסר טעם,זה בגדול התמונה,אני עוד יוסיף ויאמר שאני גבר שמאוד תומך ועוזר ישר אחרי שאני נכנס הבייתה אני אפילו לא נח או שותה משהו ישר הולך לעזור לה עם הילד וזה מרגיז שאחרי 12 שעות של עבודה כל יום ככה אני מתקבל בבית והופך לשק חבטות יש גבול כמה מותר לנשים עם הורמונים להתנהג !!
שמור עדכון

האם הייתם עושים צעד דרסטי ומתגרשים ממנה ?!

כן

לא

הולכים לייעוץ זוגי