ידיד שלי עובד על כולם בעיניים, האם זאת התוכנית שלו לגרום לכולן להתאהב בו?

מתוסכלת בת 13 | כתבה את השאלה ב-03/05/18 בשעה 21:30

טוב אז..
יש לי ידיד ממש טוב. הוא פשוט מושלם יש לו חיוך כובש... היינו צמודים כל הזמן ביחד כל השכבה חושבת שאנחנו מאוהבים אחד בשני...
אבל לאחרונה הוא לא מדבר איתי כל כך. משהו ממש מוזר עובר עליו...הוא אחר!
חברה סיפרה לי שאני עוד קורבן אצלו.. שהוא עושה את זה להרבה בנות הוא פשוט מת על זה שבנות מאוהבות בו אז הוא מדבר איתן מלא ואז פשוט הם פשוט בקושי מדברים ואז בכלל לא מדברים בכלל...הוא פשוט מת על זה שהבנות מאוהבות בו באיזשהו שלב הן לא יכולות לשלוט בעצמן כי הוא פשוט מנסה לכבוש אותן ואז פשוט מפסיק לדבר...אני אפילו קצת הרגשתי אליו משהו..נפלתי בפח המעפן שלו. זה פשוט דוחה אותי כי הוא כזה אדיש לפעמים אני פשוט לא רוצה להאמין לזה ): כי קשה לי להוריד ממנו את העיניים ומצד שני אני לא יכולה להסתכל עליו יותר כי זה פשוט ההתנהגות שלו מעצבת כל כך.
אני פשוט לא מאמינה לחברה שלי שזאת התוכנית שלו עם כל הבנות. הוא כל הזמן כתב לי כמה הוא אוהב אותי בתור ידידה..
בבקשה תעזרו (תתחשבו בזה שהוא אדיש ואני לא מאמינה שזו התוכנית שלו..לא בא לי להאמין שזו התוכנית שלו..)

עדכון ממתוסכלת, שואלת השאלה 2018-05-19 00:33:24

היי חזרנו לדבר קצת יותר אבל זה עדיין מתסכל אותי כי אני קצת עדיין מחבבת אותו ואני לא יודעת אם הוא גם מרגיש משהו זה קצת מתסכל אותי ואני לא יודעת מה הקטע שלו....

בבקשה תענוו אני במצב שכל עצה קטנה עוזרת בבקשה...

ועם הסקר.. הקשר טיפה התחדש אבל כמו שאמרתי מקודם אני קצת מחבבת אותו ומתסכל אותי לדעת מה הוא מרגיש כי לפעמים לא נראה לי כל כך שהוא מחבב אותי לפחות קצת..
כדי לי להתרחק קצת עד שיעבור לי ממנו???
בבקשה תענו!!
שמור עדכון

מה לעשות?

לנתק איתו קשר

להגיד לו מה שאני חושבת

לנסות להחדש את הקשר