אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

נכנסתי להריון ממנו, הוא רוצה להפיל ואני לא רוצה, איך לשכנע אותו להשאיר את הילד?

בת 17 בת 17 | כתבה את השאלה ב-01/05/18 בשעה 22:15

היי אני בת 17 חבר שלי 19 אני הריון ממנו ממש בהתחלה גיליתי את זה רק אתמול והוא רוצה שאני יפיל ואני לא רוצה הוא אומר לי שזה לא משהו שהוא רוצה מהלב שלו אבל שהוא חייב כי הוא לא מרגיש עדין שהוא במצב של להביא ילד לעולם ואמרתי לו בסדר לא תכננו את זה אבל זה כבר קרה ואנחנו חייבים לשלם על מה שעשינו לא נזהרנו זה בעיה שלנו אנחנוו ידענו את הסיכוניים בלי אמצעי מניעה ובכל זאת לא שמרנו.. אז למה להרוג נשמה בגלל טעות של שתי סתוומיםם אני יודעת שזה עוד לא כלום בנתיים אבל בעתיד זה היה המון מה אתם אומרים ??? איך לדבר איתו לעזור לו להבין שזה לא בסדר להפיל ולתת לו להרגיש שהוא כן צריך את הילד הזה הוא גם מפחד שיעשו לו משהו בגלל שהוא בן 19 ואני 17 (מתחת לגיל)!! עזרההה???!!!

מה אתם חושבים?

תפילי למה את צריכה את זה עכשיו???

אל תעשי הפלה חבל עם הוא אוהב אותך ואת אותו אין בעיה בזה

לא יעשו לו כלום תרגיעי אותו ותשאירי את הילד זה נשמה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "היריון ולידה"