חסר אונים, לקחתי LSD או MD וקיבלתי טריפ רע, הפכתי לדיכאוני חרד ואובדני

עומרי בן 23 | כתב את השאלה ב-28/04/18 בשעה 16:46

לפני כמה חודשים יצאתי למסיבת טבע עם חברים ולקחתי lsd או amd לא זוכר בדיוק מה וקיבלתי טריפ רע הרגשתי כאילו כולם מסתכלים עליי מדברים עליי כל הגוף שלי רעד לא הפסקתי להזיז את הרגל כאילו אני בדודא לנייס(בחיים לא ניסיתי נייס דרך אגב) לגלגל סיגריה בקושי הצלחתי לא הייתי אני הרגשתי כאילו הכל סובב סביבי כל פעם שמישהו הוציא מילה מהפה חשבתי שזה קשור אליי חברים לא עזרו גרמו לי להרגיש מוזר ולא שייך הפכתי לבן אדם אחר מאדם שהייתה לו כל כך שמחת חיים אדם שכל מי שהכיר אותי רצה להיות סביבי פופולרי וחביב הפכתי לדיכאוני חרד אם מחשבות אובדניות חשבתי על ללכת לפסיכיאטר לטיפול תרופתי
אשמח לתגובות מאנשים שחוו חווית כאלה או אחרות ובלי תגובות מתחכמות בקשה תודה לעונים

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"