הפסקת הערצה אובססיבית - איך להפסיק עם הערצה אובססיבית?

תגידו אתם בת 22 | כתבה את השאלה ב-29/04/18 בשעה 10:36

יש לי שאלה והכותרת אומרת בה הכל ,
כבר כמה שנים שאני ממש מעריצה מישהו ולא יכולה להתמודד יום 1 בלי להתעדכן ולראות תמונות שלו שהוא מעלה או כל דבר אחר שקשור אליו .
אני מעריצה אותו כבר כמה שנים ופתאום הגעתי למצב שבגיל שלי אני כבר יכולה להפסיק להיות אובססיבית אליו כל כך.
אני כבר בת 22 ואני כל היום ומרבית מהזמן שלי אני מתעסקת רק בו וחושבת על הדברים שהוא עושה והכל אבל היום אמרתי לעצמי עד כאן כבר כמה אפשר להמשיך ככה?
מה שכן שמתי לעצמי פוס שזהו מחקתי את האתרים שלו את התמונות שלו שגם עם אני רוצה אז זהו מעכשיו אין שאני כבר יתעסק בחיים שלי
עבודה זוגיות לימודים קריירה ולא בדברים שלו
אך עדיין כמו שאמרתי אני רוצה ממש לשכוח ממנו שהוא והחיים שלו יצאו לי מהראש שיעלמו כלא היו .
מה אני יכולה לעשות ?
מה אתם הייתם עושים ?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"