אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

מלכודת בעצמאות, עשינו על האש עם טבעונים ולא אמרו שלא מביאים בשר. מי אשם?

י מהדרום בן 36 | כתב את השאלה ב-20/04/18 בשעה 20:24

ההיתי בחופש ביום העצמאות וקניתי מלא בשר כדי לעשות על האש, אישתי אמרה שנעשה על האש עם חברה שלה מהעבודה ועם בעלה כשקבענו מה להביא הם אמרו שנביא רק סכום ושתייה והם יביאו את כל השאר, כשהגענו לפארק ( מחוץ לעיר ) והגיע הזמן לאכול התברר שהם טבעונים או משהו כזה ולא הביאו בכלל בשר הם עשו שיפודי ירקות והכינו קציצות עדשים ופטריות ולא יודע מה הסיבה היחידה שנשארתי זה שהגענו עם רכב אחד ( שלהם ) לא מספיק שלא אכלתי כלום וחזרתי רעב הם אכלו לי את הראש עם השטויות שלהם על צער בעלי חיים ושזה זה מלוכלך ולא נקי לאכול בשר. אני האשמתי את אישתי כי היא עובדת איתה ואמורה להכיר אותה ( אישתי יודעת שאני אוהב בשר ) והיא אומרת שהם אשמים ושהיא לא ידעה ( משחקת אותה תמימה לפי דעתי ) מי לדעתכם אשם?

מי אשם במצב שנוצר?

הזוג המוזר נ+ל.

אישתי (שלא בדקה)

אני ( הבעל )

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"