רבתי איתן ועכשיו אין לי עם מי לצאת בעצמאות. מה לעשות?

נטלי בת 17 | כתבה את השאלה ב-18/04/18 בשעה 20:29

מחר עצמאות ולא יודעת מה לעשות אני וחברות קבענו לראשון לחגוג
ביום שישי רבתי איתם כי ביטלתי להם מלא יציאות כי לא הרשו לי לבלות בגלל הציונים ואז הם אמרו לי שאין לי עמוד שדרה ואני מפספסת תקופה הכי יפה בגלל לימודים״

אני מסכימה איתם אבל לצערי יש לי מצפון שאומר לי להפסיק להבריז איתם לים וכל זה ולהתחיל ללמוד
מצד שני אני פוגעת בעצמי

.. הנה ליומלדת שלי ללא נראה לי שאחגוג. בעוד שבוע כי רבתי איתם כסאח
להם יש ציונים ולי אין ואפילו רוצים להעיף אותי מהתיכון ובגלל זה גם בני זוג שלהם לא רוצים שידרדר אותם
ו2 חברות הכי טובות התרחקו ממני בגלל שחבר שלהם אמר להם אז פתאום שאני רוצה ללמוד אומרים לי שאני חננה?...
מה לעשות אם אין לי מחר עם מי לצאת ?
ממש באלי אבל אני בדילמה
כולם יוצאים מבלים אפילו בתקופת בגרויות...