הסביבה לא תומכת בדיאטה שלי ומנסים לגרות אותי, איך לעמוד בפיתוי ולהתאפק?

מישהו בן 16 | כתב את השאלה ב-18/04/18 בשעה 09:21

שלום רב לכם askpeople,
אני תלמיד כיתה ט', התחלתי לפני שבוע וחצי לעשות דיאטה, אני מההתחלה ידעתי שיהיה לי קשה, למה?
בגלל הסביבה שלי הבית שלי, יש לי עוד אחים שכולם רזים כולל הורי, אז הם תמיד אוכלים מולי מאכלים שאסור לי/מאכלים מגרים,
שמים ממתקים בשולחן מציעים לי חטיפים,
דרך אגב אני שקלתי לפני שבוע וחצי 94, ועכשיו אני 88, הגובה שלי הוא 1.75 ואני בן 15, עכשיו התחלתי ממש טוב, אבל אני לא יודע איך להמשיך, אפשר עזרה? אין לי שמץ של מושג מה לעשות,
דרך אגב למי ששואל למה התחלתי: התחלתי לא כי הפריע לי, לא כי אנשים צוחקים עלי בבית ספר הפך אני ממש אוהב את הבית ספר שלי מבחינת חברים,
וגם לא התחלתי כדי להתחיל עם בנות,
התחלתי כי אני רוצה להתאמן מעכשיו להיות לוחם בצה"ל אני מוכן למות למען מדינתי,
אבא שלי היה לוחם צנחנים במילואים ב2006, ואני ממש רוצה להמשיך בדרכו, ודרך אגב אבא שלי היחיד שתומך בי, הבעיה שהוא כל יום בעבודה עד 8, וזה ממש קשה להישאר עם אמא שלי ואחי, עזרה איך אני יוכל להמשיך להתאפק?

מישהו צירף תמונה לשאלתו:

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"