חמתי לעתיד ממש פגעה בי, כבר אין לי חשק להתחתן, מה עושים?

ליטל בת 25 | כתבה את השאלה ב-11/04/18 בשעה 20:21

שלום,
אני מאורסת לאהבת חיי, באמת הקשר שלנו הכי מדהים שיש (בלי עין הרע), אנחנו מסתדרים מעולה, יש ביננו תקשורת פתוחה וכנה.. אבל יש בעיה אחת , אמא שלו.
היא לא ממש מחבבת אותי וארוסי הסביר לי לא פעם שזה קשור לכך שהיא פשוט לא מחבבת אף אחת שיוצאת עם הבן שלה ושזה לא אישי.
אבל הייתה לי מדידת שמלת כלה לפני כמה ימים והיא התחננה לארוסי שהיא תוכל לבוא והסכמתי בלת ברירה.
כשמדדתי את השמלה, הרגשתי הכי נשית ויפהפייה שיש אבל היא זרקה לי הערות ממש פוגעניות ״זו שמלה מזעזעת״ ״זה ממש משמין אותך״ ״את נראת כמו פרה״ וכו׳. היא לא חייבת לאהוב את המראה שלי או את השמלה אבל יש דרך לומר דברים והיא פשוט העליבה אותי והורידה לי את כל החשק להתחתן.. אני במצב ממש מתסבך עם עצמי ואני לא רוצה שהקשר איתה יהרוס לי את הקשר עם ארוסי! מה כדאי לי לעשות? אני ממש בחרדות..

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"