מצורף שיר רקע

הזמן

דווח

נהל

אמא שלי עושה לי בושות מול האמא של החבר! כבר שקלתי לנתק את הקשר. מה לעשות?

ללי בת 26 | כתבה את השאלה ב-05/04/18 בשעה 21:31

היי כולם

תודה למי שנכנס
יש לי בעיה קשה עם אמא שלי והמשפחה של החבר ואני מתנצלת מראש על החפירה

אני ובן הזוג שלי עוד מעט עשור ביחד (מגיל 16) וגרים ביחד ביחידת דיור אצל אמא שלו כבר 6 שנים בערך
אני אוהבת אותו יותר מאת עצמי ואני בטוחה שנחייה נזדקן ביחד.
אנחנו באים מרקעים דיי שונים בהרבה תחומים ובעיקר יש הבדל בין המשפחות
אני לא אחפור לכם אבל בוא נגיד שאני יודעת מראש ההורים לא יהיו חברים טובים פשוט כי אלו תרבויות שונות לגמרי ואופי שונה לגמרי של אנשים
אמא שלי כל הזמן לוחצת לפגוש את ההורים שלו כי אנחנו הרבה זמן ביחד אבל לי זה ניראה מפגר אם עוד לא התארסנו/ התחתנו (ואין לנו כוונה כזו בקרוב, טוב לנו בזוגיות ככה) להפגיש בינהם
הסברתי לה את זה כמה פעמים, אמרתי שגם אצל אח שלו הם לא פגשו את הורים של הצד השני לפני החתונה
לאמא שלי לא אכפת
היא לחוצת חתונה, לחוצת נכדים ובכללי אדם לחוץ. כל פעם שאני מדברת איתה על הנושא היא אומרת שהיא תרד מזה אבל בפועל ממש לא (מדברת עם זה בארוחות שישי עם הבןזוג שלי, שולחת לי קישורים לאולמות ושטויות כאלה
אמא שלו מהצד שלה נותנת לנו ספייס לגמרי, מבחינת מה שנעשה יהיה טוב העיקר שאנחנו מאושרים
עכשיו לחלק הבעייתי
חבר שלי בא אלי לפני כמה ימים ואמר לי שאמא שלו ביקשה ממנו לא לומר לי- אבל היא קיבלה SMS מאמא שלי עם "אנחנו צריכות להפגש כבר"
חשוב להגדיש שההתחלה בינהן לא הייתה טובה כי אמא שלי לא קיבלה טוב שהבת הבכורה שלה עזבה את הבית לחבר בגיל 20 והוציאה את זה במקומות הלא נכונים (על חבר שלי, שסיפר לאמא שלו והיא מצידה קיבלה דעה מאוד שלילית על אמא שלי)
חבר שלי, מן הסתם, עידכן אותי אבל השביע אותי לא לומר כלום כדי לא לשבור את המילה שלו מול אמא שלו
לא אמרתי כלום לאמא שלי, אבל אני פשוט על סף פיצוץ וברצינות שוקלת פשוט לנתק איתה קשר (קשה כי היא "מחזיקה" את כל שאר המפשחה שלי שאני אוהבת מאוד..) אני ממש ממש ממש כבר אובדת עצות ולא יודעת איך בכלל להתמודד עם כל העניין הזה
לדבר איתה אף פעם לא עוזר כי היא אומרת שהיא רק דואגת לי ופשוט לא מוכנה לרדת מהנושא. איומים שעשיתי (כמו לומר לה שאפסיק איתם את הקשר) לא עבדו כי בסוף אני לא מכונה לאבד את שאר המשפחה שלי...
בינתיים אני מרגישה מובכת בטירוףףףף מאמא שלו בגלל ההתנהגות של אמא שלי ופשוט לא יודעת מה לעשות עם עצמי...
לא יכולה להתעמת עם אמא שלי ישרות על הנושא כי זה ישרוף את אמא של חבר שלי...

לכל אלה שיגידו לי להפגיש בינהם כבר-
ההורים שלו גרושים אז זה צריך להיות 2 פגישות נפרדות ואם עוד לא התחתנו זה ניראה לי הכי חסר פואנטה, מוזר ומביך בעולם הסיטואציה הזו
מילא אם הם היו נפגשים במקרה אבל זה ממש לא קורה כי הם גרים באזורים שונים של הארץ

HELPPPP
תודה לכל מי שהגיע עד לפה

וסליחה על השיר לא חושבת ככה על אמא שלי פשוט היא העלתה לי את הסעיף הכי גבוה שאפשר...

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"