אפשר לגבוה בגיל 17?! חייב עזרה

בדוי בן 17 | כתב את השאלה ב-01/04/18 בשעה 16:22

היי, אני בן 17 ובעוד כמה חודשים אהיה בן 18.
הגובה שלי הוא 1.65 ואני ממש לא שלם איתו. אני תמיד מרגיש נמוך ופחות טוב מאחרים, אפילו אחים שלי הקטנים עקפו אותי בגובה. תמיד הייתי נמוך, בערך באזור הבר מצווה גבהתי משמעותית בערך בעשרה סמ' ומאז לא גבהתי באופן משמעותי.
כשהייתי קטן הייתי כבר אצל רופאים וכבר מאז ידעו שיש לי עיכוב בגדילה (מבחינת גובה וגודל)
רציתי לשאול אם לדעתכם יש לי עוד סיכוי לגבוהה ואם כן, מה אני יכול לעשות כדי לגרום לזה לקרות ולזרז את זה. אני יודע שגבוה אני כבר לא אהיה, אבל אפילו עוד עשרה סמ' יוסיפו לי להרגשה,לביטחון העצמי ובאופן כללי יעזרו לי.
אני עוד אוכל לגבוה? אני לא מעוניין בלקחת הורמונים.. יש דרך טבעית שזה יקרה? משהו שכדאי לאכול? משהו שכדאי שאעשה? בבקשה תעזרו לי! אני לא רוצה להשאר ככה כל החיים..

יש לי עוד סיכוי לגבוה?

כן

לא

רק אם תעשה... (פירוט בתגובות)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"